Tarantino: Di Caprio i Brad Pitt su moji Paul Newman i Robert Redford, a moj novi film najsličniji je ‘Pulp Fictionu’

Quentin Tarantino nastavlja puštati ‘teasere’ i probne balone svog nadolazećeg novog filma ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Quentin Tarantino (izvor: Wikipedia)

Film – koji još nije ni u produkcijskoj fazi – već je okupio glumačke superstarove Brad Pitta, Leonarda Di Capria i Margot Robbie, a postavljen je u kraj 60-ih godina taman kada pripadnici notorne Mansonove ‘familije’ ubijaju Sharon Tate.

Priča prati televizijskog glumca i njegovog dublera koji taman u to vrijeme stižu u Hollywood i trude se da ostave traga u filmskoj industriji.

Di Caprio tumači Ricka Daltona, nekadašnju TV zvijezdu, a Cliffa Bootha njegovog dublera tumači Brad Pitt. Dalton živi vrata do Sharon Tate (Margot Robbie)  i njen je najbliži susjed. To je ono što je trenutačno poznato o kosturu filma.

Sada se Tarantino pojavio s Di Capriom na pozornici CinemaCona u Las Vegasu i ustvrdio kako je kemija između Di Capria i Brad Pitta “najuzbudljivija filmska dinamika između dvije glumačke zvijezde od vremena Roberta Redforda i Paula Newmana”.

Kako izvještava Hollywood Reporter, Tarantino je još izjavio kako je njegov nadolazeći film “nešto najsličnije Pulp Fictionu od svih filmova koje je u međuvremenu napravio”.

“Teško je govoriti o filmu koji još nismo snimili ali nevjerojatno sam uzbuđen jer radim s Brad Pittom i mislim da će nas ta činjenica transportirati u neke druge dimenzije”, priznao je Di Caprio. “Veliki sam fan filmova poput “Singin’ In The Rain”, filmova o Hollywoodu. Kao građanin Los Angelesa, nakon što sam pročitao Tarantinov scenarij, pomislio sam da je to jedan od najboljih koje sam pročitao”.

Di Caprio je zadnji put s Tarantinom radio na filmu “Django Unchained” 2012. dok je Pitt s redateljem snimio “Inglorious Bastards” 2009. godine.

“Once Upon A Time In Hollywood” biti će spreman za premijeru 9. kolovoza naredne godine, na 50. obljetnicu ubojstva Sharon Tate.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X