Tarantino odabrao glumca za ulogu Charlesa Mansona u novom filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’

Nastavlja se poplava glumačkih transfera za Tarantinov deveti film, ‘Once Upon A Time In Hollywood’.

  • 11
    Shares
Charles Manson (izvor: Wikipedia)

Nakon što su, za glavne uloge, poznato je, već odabrani Brad Pitt i Leonardo Di Caprio, a između ostalih unovačeni i Al Pacino, Dakota Fanning, Timothy Olyphant, Kurt Russell, James Marsden, Burt Reynolds, Damian Lewis, Lena Dunham i Tim Roth, konačno je poznato i koji će glumac utjeloviti ulogu zloglasnog Charlesa Mansona, vođu kulta odgovornog za pokolj u noći LaBianca ubojstava kada je stradala i Sharon Tate, tadašnja supruga Romana Polanskog.

Riječ je o glumcu Damonu Herrimanu, najpoznatijeg po ulozi kentakijskog “hillbillya” u FX-ovoj seriji “Justified”. Herrimanu će, inače Australcu, ovo biti prva velika uloga u filmu američke produkcije. U australskoj je kinematografiji već odradio čitav niz filmskih i serijskih produkcija od kojih svakako valja izdvojiti ulogu menadžera grupe INXS, u hvaljenoj australskoj mini seriji “Never Tear Us Apart: The Untold Story of INXS”.

Damon Herriman tumačiti će Charlesa Mansona u novom Tarantinovom filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’ (izvor: screenshot YouTube)

Što se filma tiče, informacije sa seta su šture i rijetka, objavljene su tek dvije fotografije – Margot Robbie kao Sharon Tate i Di Caprio i Brad Pitt kao Rick Dalton i Cliff Booth. Premijera filma inicijalno je bila zakazana upravo na 50. godišnjicu ubojstava, no u međuvremenu je pomaknuta dva tjedna ranije, pa će film debitirati u kinima 26. srpnja naredne godine.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X