Ted Nugent: Preživjeli iz Parklanda su neznalice i nemaju dušu

‘Doista mi je žao tih ljudi, ne ispadaju samo neznalice i opasno glupi, već su i bez duše’, rekao je Ted Nugent razgovarajući o demonstrantima iz ‘March For Lives’ i učenicima koji su preživjeli masovnu pucnjavu u Parklandu prošlog mjeseca.

Ted Nugent (izvor: Wikipedia)

Slijedom tog događaja stotine tisuća ljudi izašlo je na ulice sudjelujući u maršu “March For Lives” gdje su pozivali odgovorne na strožu kontrolu oružja.

Nugent, koji je poznat po svojim kontroverznim i konzervativnim stavovima vezanih uz homoseksualnost i rasna pitanja, jučer je dao intervju u Joe Pags Showu gdje se naširoko razvezao o onome što smatra da je “mobilizacija mladeži po pitanju promicanja izvjesnih političkih stavova”.

“Ta jadna djeca, boli me to reći i nerado to govorim, ali dokazi su nepobitni, nemaju dušu”, izjavio je Nugent. “Zaglupljivanje Amerike ogleda se u kulturnoj deprivaciji i akademske zajednice koja našu djecu uče ove gluposti o ukidanju drugog amandmana i medija koji im daju prostor da šire te ideje. Zaista mi je žao jer ne ispadaju samo neznalice i opasno glupi, već su i bez duše”, dodao je.

Intervju je objavljen tek nekoliko sati nakon isprike Jesseja Hughesa, frontmana benda Eagles Of Death Metal, koji je prošli tjedan imao sličan ispad.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X