Ted Nugent: Preživjeli iz Parklanda su neznalice i nemaju dušu

‘Doista mi je žao tih ljudi, ne ispadaju samo neznalice i opasno glupi, već su i bez duše’, rekao je Ted Nugent razgovarajući o demonstrantima iz ‘March For Lives’ i učenicima koji su preživjeli masovnu pucnjavu u Parklandu prošlog mjeseca.

  • 5
    Shares
Ted Nugent (izvor: Wikipedia)

Slijedom tog događaja stotine tisuća ljudi izašlo je na ulice sudjelujući u maršu “March For Lives” gdje su pozivali odgovorne na strožu kontrolu oružja.

Nugent, koji je poznat po svojim kontroverznim i konzervativnim stavovima vezanih uz homoseksualnost i rasna pitanja, jučer je dao intervju u Joe Pags Showu gdje se naširoko razvezao o onome što smatra da je “mobilizacija mladeži po pitanju promicanja izvjesnih političkih stavova”.

“Ta jadna djeca, boli me to reći i nerado to govorim, ali dokazi su nepobitni, nemaju dušu”, izjavio je Nugent. “Zaglupljivanje Amerike ogleda se u kulturnoj deprivaciji i akademske zajednice koja našu djecu uče ove gluposti o ukidanju drugog amandmana i medija koji im daju prostor da šire te ideje. Zaista mi je žao jer ne ispadaju samo neznalice i opasno glupi, već su i bez duše”, dodao je.

Intervju je objavljen tek nekoliko sati nakon isprike Jesseja Hughesa, frontmana benda Eagles Of Death Metal, koji je prošli tjedan imao sličan ispad.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X