Ted Nugent – ubojica medvjeda na meti tajnih službi

64-godišnja rock legenda Ted Nugent poručuje vlastima u SAD-u: ‘Zli, pokvareni siledžije iz vlade jačaju me svaki dan’. I to sve zato jer još uvijek ne smije u lov na zaštićene vrste životinja…

Ted Nugent (Foto: Wikipedia)

Prošlo je svega nekoliko dana od kad je Ted Nugent oslobođen optužbi od strane američkih tajnih službi za nasilne prijetnje predsjedniku Obami. Nakon što je na Nacionalnoj konferenciji oružanog udruženja (National Rifle Association conference) održao eksplozivan govor protiv Vrhovnog suda, Hilary Clinton i Baracka Obamu nazvao kriminalcima, te republikance pozvao na nabavku čvršćih muda posjetili su ga fini ljudi iz službe sigurnosti, udaljili ga s koncerta kako bi s njim razgovarali o činjenici da je vrijeđanje predsjednika kažnjivo u SAD-u.

U međuvremenu legendarni rock gitarist, desničar pretrpio je udarac presude koja teži 10.000 dolara kazne i dvogodišnje zabrane lova na području države Aljaske zbog ubijanja crnog medvjeda prije tri godine. Medvjeda je bio prethodno ranio lukom i strijelom za potrebe snimanja svoje emisije “Spirit of the Wild”. Ubijanje drugog medvjeda dovelo ga je u prekršaj saveznog zakona. Kazna također uključuje redovito učenje i ponavljanje pitanja iz lovačkog ispita u sklopu svoje emisije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X