Terraneo festival u trci za European Festival Awards

Šibenski Terraneo festival nominiran je za prestižnu nagradu European Festival Awards, koju Udruženja europskih festivala Yourope i festivalska web stranica Virtual Festivals Europe dodeljuju za najbolji festival u Europi.

Wu-Tang Clan na Terraneu

Terraneo festival je u konkurenciji za Najbolji festival srednje veličine (između 10.000 i 39.999 posjetitelja) i natječe se s festivalima kao što su Balaton Sound (Mađarska), Berlin Festival (Njemačka), Bilbao BKK (Španjolska), Electric Love Festival (Austrija), I Love Techno (Belgija), Melt! Festival (Njemačka), Volt (Mađarska), Sensation Italy (Italija)…

Za nominirane festivale i ove godine putem interneta glasa festivalska publika iz cijelog svijeta, a glasovi publike su jedini kriterij za izbor. Svi glasači moraju se prvo registrirati na sajtu i time ujedno postaju potencijalni dobitnici kompleta ulaznica za pobjednički festival i tri iPad 3 tableta.

The European Festival Awards pokrenut je 2010. godine, od strane spomenutih Udruženja europskih festivala „Yourope“ i festivalske web stranice Virtual Festivals Europe. Nagrade se dodjeljuju na godišnjem nivou u ukupno 14 kategorija, a sama ceremonija dodjele se održava tijekom trajanja Europske muzičke konferencije (European Music Conference) i festivala Showcase Festival Eurosonic Noorderslag, u nizozemskom gradu Groningenu, 15. siječnja 2014. godine. The European Festival Awards su nagrade predviđene za europske festivale i njihove organizatore koji doprinose društvenom razvoju svoje zemlje ili regije.

Glasanje je počelo 1. listopada na sajtu Euvoting.festivalawards.com i trajati će do 1. studenog 2013.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X