The 1975 objavili album ‘A Brief Inquiry Into Online Relationships’

Miljenici britanske kritike novim albumom to nastavljaju biti. Dobitnici Brit Awardsa skupljaju pohvale NME-a, Evening Standarda i The Independenta novim, trećim studijskim pop rock izdanjem ‘A Brief Inquiry Into Online Relationships’.

  • 2
    Shares
The 1975 ‘A Brief Inquiry Into Online Relationships’

Pjesme su ponovno umotane u prvoklasnu pop produkciju, za što su i ponovno zaslužni članovi benda Matthew Healy (vokal, gitara) i George Daniel (bubnjevi). Talentirani Healy i ovog je puta inspiraciju nalazio u vlastitom životu: „Ne želim pisati o stvarima kroz koje sam ne prolazim”, rekao je.

Na albumu su se našli singlovi poput „Love It If We Made It”, „TOOTIMETOOTIMETOOTIME” i „Sincerety Is Scary”, koja je nedavno dobio i spot.

The 1975 engleski je pop rock sastav kojeg čine Matthew Healy, Adam Hann, Ross MacDonald i George Daniel. Publici su se predstavili 2012. godine svojim prvim EP izdanjem „Facedown”, a popularnost su stekli singlovima poput „Chocolate” i „Sex”. Njihov drugi studijski album „I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It” bio je nominiran za prestižnu nagradu Mercury i dospio je na vrh Billboardove 200 ljestvice, a na njemu su se našli hitovi poput „Somebody Else” i The Sound”.

The 1975 „A Brief Inquiry Into Online Relationships” – popis pjesama:

The 1975

Give Yourself A Try

TOOTIMETOOTIMETOOTIME

How To Draw / Petrichor

Love It If We Made It

Be My Mistake

Sincerity Is Scary

I Like America & America Likes Me

The Man Who Married A Robot / Love Theme

Inside Your Mind

It’s Not Living (If It’s Not With You)

Surrounded By Heads And Bodies

Mine

I Couldn’t Be More In Love

I Always Wanna Die (Sometimes)

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh