The Bambi Molesters u novom Rolling Stoneu

Kako će sa sljedećim brojem Rolling Stone Hrvatska proslaviti prvu godišnjicu ovog svjetskog magazina na domaćem tržištu, jedino prigodno bilo je naslovnicu posvetiti domaćem bendu koji puno, puno duže zastupa domaću rock scenu na svjetskom tržištu. Radi se, naravno o bendu The Bambi Molesters i njihovih 20 godina surfanja na valu dobrih vibracija od Siska do Kalifornije.

Rolling Stone - rujan 2014

Osim velikog intervjua u kojima se slavni surf rockeri prisjećaju ključnih trenutaka karijeri, Rolling Stone donosi i priču iz studija gdje Damir Urban radi na svom novom albumu, i razgovore s mladim perspektivnim glazbenicima iz regije: kantautoricom Sarom Renar i bendom S.A.R.S. U velikoj priči o ‘hipiju svih hipija i rednecku svih rednecka’ čitatelji mogu upoznati jednog od najboljih američkih glazbenih autora Willieja Nelsona, a tu su i opsežne teme o Leonardu Cohenu koji 80. rođendan slavi novim albumom “Popular Problems” i Jessie Ware koja će svoj trideseti rođendan u listopadu proslaviti na isti način – albumom “Tough Love”. Uz to, RS donosi i listu 10 albuma koje ove jeseni morate preslušati…

Iz bogate arhive Rolling Stone magazina izvučen je Madonnin intervju iz 1984. godine kada je izišao “Like A Virgin”, kada je pjevačica gotovo u detalje objasnila svoj plan da osvoji svijet. Od ovoga broja Rolling Stone objavljuje i neka od pisama čitatelja koja su stigla u sandučiće, kako elektroničke i one ‘old school’.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X