(The) Lesser Men najavljuju novi album duetom s Irenom Žilić i trodijelnim video-omnibusom

Kvartet (The) Lesser Men objavio je novi video spot kojim najavljuje nadolazeći album ‘References, Reflections: Revelations’.

Irena Žilić u novom singlu i spotu (The) Lesser Mena

Album “References, Reflections: Revelations” izlazi 25. listopada za Geenger Records, a najavljuje ga vjerojatno prvi omnibus iz roda glazbenog videa, duet s Irenom Žilić za pjesmu “Trilogy”.

“Pjesma je triptih i bilo je posve logično da i video bude djelo tri autora. Formom i sadržajem reprezentira nit koja se proteže kroz cijeli novi album, a ogleda se u pokušaju prepoznavanja neizbježnih referenci na povijest glazbe, opću i vlastitu, njihovog osvještavanja i usvajanja u protuteži skrivanju pod plaštom hinjene originalnosti.”

Prvi dio, Knights, režirao je Lame Oh i započinje priču spajanja i razdvajanja koja se, nakon zamagljenog srednjeg dijela (prilagođeni isječak kratkog filma Bena Benka Rebellion Trap), raspliće u dinamičnoj crno-bijeloj animaciji Darija Pustaja za Angels.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X