The Libertines obradili Cureovu ‘Boys Don’t Cry’ na festivalu Roberta Smitha u Londonu

Prikladna obrada Likely Ladsa.

  • 11
    Shares
The Libertinesi na Robert Smith’s Meltdownu u londonskom Southbanku (izvor: screenshot Facebook)

Prošle noći, Libertinesi su svirali na Robert Smith’s Meltdownu, showu, ove godine, instaliranom od strane Cureovog frontmena, gdje su ga honorirali obradom pjesme “Boys Don’t Cry”.

Ove godine je, dakle, domaćin Meltdowna bio Robert Smith koji je tom prigodom, kako nalažu i pravila festivala, birao i line-up: Manic Street Preacherse, Nine Inch Nails, Mogwai, 65DayOfStatic, Placebo i mnogi ostali, a između njih i Libertinesi.

Libertinesi su odradili pristojan set, sa lepezom klasika iz karijere, a upitan o dugoočekivanoj novoj ploči Libertinesa basist Gary Powell je rekao NME-u:

“Peter konstantno piše, to je naprosto ono što on radi. Pisao je dosta poezije s tom djevojkom u Margateu i tamo je nešto, koliko znam, i snimao s nekim ljudima. Ja sam pisao neke stvari. John je također poslao neke stvari i to je bilo odlično. Carl je uvijek proaktivan što god da radi. Događa se dosta toga, trebamo se samo naći svi skupa u studiju, na jednom mjestu, da shvatimo u kojem smjeru žeimo ići. To ne bi trebalo biti tako zahtjevno jer svemu pristupamo iz perspektive Libertinesa.”

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh