The Libertines obradili Cureovu ‘Boys Don’t Cry’ na festivalu Roberta Smitha u Londonu

Prikladna obrada Likely Ladsa.

The Libertinesi na Robert Smith’s Meltdownu u londonskom Southbanku (izvor: screenshot Facebook)

Prošle noći, Libertinesi su svirali na Robert Smith’s Meltdownu, showu, ove godine, instaliranom od strane Cureovog frontmena, gdje su ga honorirali obradom pjesme “Boys Don’t Cry”.

Ove godine je, dakle, domaćin Meltdowna bio Robert Smith koji je tom prigodom, kako nalažu i pravila festivala, birao i line-up: Manic Street Preacherse, Nine Inch Nails, Mogwai, 65DayOfStatic, Placebo i mnogi ostali, a između njih i Libertinesi.

Libertinesi su odradili pristojan set, sa lepezom klasika iz karijere, a upitan o dugoočekivanoj novoj ploči Libertinesa basist Gary Powell je rekao NME-u:

“Peter konstantno piše, to je naprosto ono što on radi. Pisao je dosta poezije s tom djevojkom u Margateu i tamo je nešto, koliko znam, i snimao s nekim ljudima. Ja sam pisao neke stvari. John je također poslao neke stvari i to je bilo odlično. Carl je uvijek proaktivan što god da radi. Događa se dosta toga, trebamo se samo naći svi skupa u studiju, na jednom mjestu, da shvatimo u kojem smjeru žeimo ići. To ne bi trebalo biti tako zahtjevno jer svemu pristupamo iz perspektive Libertinesa.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X