The Rolling Stones objavili reizdanje albuma ‘Goats Head Soup’

Legendarni Stonesi objavili su reizdanje albuma ‘Goats Head Soup’, na kojem su se našle pjesme koje su se u međuvremenu afirmirale kao veliki klasici suvremene glazbe.

The Rolling Stones ‘Goats Head Soup’

Reizdanje albuma „Goats Head Soup” dostupno je u više formata, uključujući četverostruko CD izdanje i vinyl box set. Obožavatelji imaju priliku poslušati deset bonus pjesama, među kojima su se naći i tri donedavno neobjavljene pjesme „Criss Cross” te „All The Rage” i „Scarlet”, na kojoj je gitaru odsvirao Jimmy Page.

Box setovi sadrže i „Brussels Affair”, live album od 15 pjesama snimljen 1973. godine za vrijeme koncerta u Belgiji. Na izdanju su se našli i klasici poput „Tumbling Dice”, „Midnight Rambler” i „Jumping Jack Flash”. Uz navedena glazbena iznenađenja, dostupna je biti i ekskluzivna knjiga od 100 stranica koja sadrži fotografije te eseje čiji su autori Ian McCann, Nick Kent i Daryl Easlea.

Album „Goats Head Soup” objavljen je 1973. godine te je ostvario velik uspjeh. Na izdanju se našla očaravajuća balada „Angie”, koja je po objavi sastavu osigurala najveći komercijalni uspjeh do tad. Uz nju, na „Goats Head Soup” našle su se i „Dancing With Mr. D”, „Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)”, koje su se tijekom godina istaknule kao pravi rock klasici.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X