The Rolling Stones objavljuju reizdanje ‘Rock And Roll Circus’

Restauriran u 4K Dolby Vision formatu na Blu-rayju i DVD, sa remiksom soundtracka proširenim na 28 pjesama na dvostrukom disku, odnosno trostrukom vinilu.

The Rolling Stones “Rock and Roll Circus”

The Rolling Stones su najavili deluxe reizdanje svog klasika ‘The Rock And Roll Circus’ s izvedbom pred publikom uživo u Londonu prvotno zamišljenom kao posebna televizijska emisjija BBC-ja, u režiji Michaela Lindsay-Hogga, autora filma “Let It Be”.

“Snimanje je bilo nevjerojatno, mislim da je trajalo 36 sati,” rekao je Keith Richards o povijesnom danu ’68. godine. “Sjećam se da se pretkraj nisam više sjećao… ali bilo je zabavno.”

Sada, 7. lipnja u SAD-u i 28. lipnja u Britaniji, The Rolling Stones Rock And Roll Circus dolazi restauriran u 4K Dolby Vision formatu na Blu-rayju i DVD, sa remiksom soundtracka proširenim na 28 pjesama na dvostrukom disku, odnosno trostrukom vinilu.

Na koncertu su nastupili i The Who, Jethro Tull, Taj Mahal, Marianne Faithfull, Yoko Ono te ‘supergrupa’ The Dirty Mac čiji su članovi Eric Clapton, Keith Richards, Mitch Mitchell iz The Jimi Hendrix Experience i John Lennon. Upravno njihove neobjavljene pjesme, poput izvedbe klasika Beatlesa “Revolution”, naći će se na novom izadnju, kao i snimke pokojnog koncertnog pijanista Juliusa Katchena te tri dodatne pjesme Taj Mahala.

Ograničeno izdanje uključuje film na Blu-Rayju i DVD-u, prošireni soundtrack na 2 CD-a i uvezenu preklopnu knjigu od 44 stranice koja uključuje izvorni esej iz Rolling Stonea Davida Daltona iz 1969. te fotografije sa seta Mikea Randolfa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh