Them Moose Rush nude neočekivano otkriće u novom video spotu ‘Jude’s Got Another’

Progresivni rock trojac Them Moose Rush predstavlja novi videospot za singl ‘Jude’s Got Another’ kojim najavljuju novi, nadolazeći studijski album ‘Dancing Maze’ za etiketu Dostava Zvuka.

Them Moose Rush ‘Jude’s Got Another’

U inventivnom i zabavnom video spotu u ulozi znanstvenice pojavljuje Ana Jelić iz grupe Lika Kolorado, a opasno kemijanje u laboratoriju nailazi na prepreke i dobiva posve neočekivan rasplet. Video spot je nastao pod palicom Dinka Šimca (Beyond Pines Films) kojem je ovo već treća suradnja s bjelovarskim trojcem.

„On je pandan naših razmišljanja o muzici u svijetu snimanja videa i dozvoljava da naši zajednički brainstorminzi ponekad uđu u domenu vrlo ambicioznog. Tako smo si ovdje zapravo u startu sami zadali dosta logistike i post produkcije, no imali smo fenomenalnu podršku svih prijatelja i čovjeka za direktorskom palicom s kojim je sve moguće“, komentiraju Them Moose Rush.

Glazbu i tekst za pjesmu „Jude’s Got Another“ napisali su Them Moose Rush. Iza produkcije zajednički stoje Mark Mrakovčić, Borna Mijolović i Them Moose Rush, dok mastering potpisuju Mark Mrakovčić i Them Moose Rush.

Pjesma „Jude’s Got Another“ naći će se na albumu „Dancing Maze“ koji za etiketu Dostava Zvuka izlazi u svibnju ove godine. Uz više naginjanja prema pop prog zvuku u novoj pjesmi, Them Moose Rush otkrivaju da će album istražiti raznolikost stilova te biti dosta težak za klasično žanrovsko ukalupljivanje. Bit će to svojevrsni hommage evoluciji njihovog zvuka – uvijek na granici između „groovy“ (što se odnosi na Dancing) i „mathy“ (što predstavlja Maze).

Prije izlaska albuma, Them Moose Rush odlaze na mini europsku turneju, a među potvrđenim datumima posebno se ističe nastup 25. travnja na vrlo cijenjenom rock prog psych stoner Alterna Sounds festivalu u Munsteru.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X