Them Moose Rush objavili video spot ‘Lethal Dose of Pretty’

I dok nedavno objavljeni album ‘Don’t Pick Your Noise’ i dalje nailazi na sjajne reakcije širom svijeta, Them Moose Rush neumorno nastavljaju s njegovom promocijom.

  • 4
    Shares
Them Moose Rush – Lethal Dose of Pretty

Tako je upravo objavljen i treći singl “Lethal Dose of Pretty” uz prateći video spot. S obzirom da je prethodni video za pjesmu “Dumadu Honey” dobio sjajne reakcije (i nagradu za najbolju montažu na Split spot festivalu), bilo je potpuno logično da se pobjednički tim sastavljen od samog benda s jedne i Dinka Šimca (Beyond Pines Films) sa te iste strane, ponovo okupi i nastavi suradnju.

Ovaj put priča nas vodi u budućnost (ili možda paralelnu stvarnost) u kojoj ljudi obožavaju sve prugasto, a “estetske operacije” koje pretvaraju ljude u potpuno druge osobe su svakodnevne normalne radnje. Pravi mali raj za sve željne da izgledaju onako kako to standardi ljepote nalažu i oblače se kako modni magazini preporučuju. U spotu se pojavljuje i kompletan bend te iako je holivudska karijera očito pred vratima, trenutno će se zadovoljiti i time da šire svoju glazbu čitavim svijetom.

Jedan od načina ispunjavanja tog cilja svakako je i bogata festivalska ljetna sezona tijekom koje Them Moose Rush očekuju nastupi na sjajnim festivalima kao što su INmusic (uz Queens of the Stone Age, Alice In Chains, Nick Cave…), Superuho (uz Ride, Turbonegro, Chk Chk Chk…), Europavox (Francuska) i drugi.

Video za pjesmu “Lethal Dose of Pretty” možete pogledati na ovom linku:

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X