Timothée Chalamet u pregovorima za ulogu Boba Dylana

Film ‘Going Electric’ režirat će James Mangold a pratit će Dylanov uspon od folk pjevača do rock ikone.

Timothée Chalamet, Bob Dylan (foto: Wikipedia)

Timothée Chalamet pregovara o ulozi Boba Dylana u nadolazećem filmu Jamesa Mangolda. Biografija navodno nosi naziv ‘Going Electric’ i prati Dylanov uspon od folk pjevača u Greenwich Villageu do statusa rock mesije s posebnim težištem na kontroverznom prigrljivanju električne gitare 1965. godine.

Mangold je poznat po režiji biografije Johnnyja Casha, “Walk the Line” iz 2005. godine, a u posljednje je vrijeme režirao i filmove kao “Logan”, “Ford v Ferrari” i druge. Deadline prenosi kako Dylan aktivno surađuje s Mangoldom na filmu koji, između ostalih, producira i Dylanov dugogodišjni menadžer Jeff Rosen.

Ako pregovori uspiju, Chalamet će se pridružiti panteonu glumaca koji su prethodno igrali Dylana, a uključujuje Cate Blanchette, Christiana Balea, Richarda Gerea i druge iz filma “I’m Not There” iz 2007. godine. ‘Going Electric’ nije jedini film o Dylanu koji se trenutno razvija, budući da je i redatelj Luca Guadagnino (koji je s Chalametom snimio film “Call Me By Your Name”) najavio kako planira snimiti film temeljen na Bobovom albumu “Blood on the Tracks” iz 1975. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X