Tom Hardy podijelio ideje o želji za ‘kvantnim skokom’ u drugoj sezoni serije ‘Taboo’

‘Razmišljamo o tome kako se povijest i korupcija ponavljaju’, rekao je između ostalog Hardy.

Tom Hardy ‘Taboo’

Tom Hardy podijelio je svoje ideje za dugo očekivanu drugu sezonu serije “Taboo” iz 2017. godine koja je još uvijek na čekanju zbog glumčevih drugih obaveza.

O budućnosti svog lika, tajanstvenog Jamesa Keziah Delaneyja iz Londonu s početka 19. stoljeća, Tom Hardy je pričao za Esquire.

“Druga sezona Tabooa mi je jako, jako važna i potrebno je puno razmišljanja jer sam u prvoj zaista uživao, a za drugu želim biti ispunjen”, započeo je Hardy za Esquire.

“Još uvijek se igramo s idejama: mogli bismo ići linearno, nastavak vremena, ili bismo mogli skočiti u period prije Londona iz prve sezone, ili bismo mogli kvantno skočiti kroz vrijeme! Postoji niz toga već napisanog, ali ne znam koji je to pravi put”, rekao je Hardy i dodao: „U glavi sam vrtio film: Recimo da stignu u Ameriku, stignu u Kanadu, premotava se na 1968., Tet ofenzivu, Vijetnamski rat, pogledajte CIA-u, Viet Cong, Francuze u Saigon… Uzeti obiteljsko stablo Delaneya i baciti ga džunglu i ponovno stvorite istu obiteljsku dinamiku koja se događala u Londonu, ali s novim ljudima, razmišljam o tome kako se povijest i korupcija ponavljaju. To je još uvijek ‘Taboo’, ali drugo razdoblje, ima nešto zabavno u tome… Ili se vraćamo u 1800-te? Napoleonovi ratovi? Američki rat za neovisnost? Ali ništa mi nije prošlo kroz srce i um kako bih donio konačnu odluku.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X