Tomislav Goluban Vas poziva u ‘Golubarnik’

S albumom ‘Memphis Light’ i tri singla s njega (‘Hayloft Blues’, ‘Disappear for Good’, ‘Country Bag’), Tomislav Goluban zatvara jedno poglavlje svoje dugogodišnje karijere te otvara novo.

Tomislav Goluban (Foto: promo)

Iza njega je jedanaest albuma, police mu krase nagrade i priznanja s domaće i inozemne glazbene scene, u njegovim usnim harmonikama je mnogo nastupa i koncerata, osvojene su i odlične pozicije na svjetskim blues ljestvicama, a ovaj blueser želi još bolje rezultate. Ne posustaje, on se tek “zalaufao”, kako u šali sam opisuje svoje trenutno djelovanje.

Zahvalio je svom dugogodišnjem pratitelju, diskografskoj kući Spona i odletio k američkim izdavačima u potrazi za novim prilikama. Teško je biti prorok u vlastitom selu; često zanemarivan ”doma”, obilno hvaljen ”vani”, nije se dao smesti. Uvijek je furao originalan stil te gazio isključivo svojim stazama koje su ga i dovele do toga gdje je danas. Čak i u ova za glazbenike izrazito nezahvalna vremena, Tomislav Goluban svira, organizira i objavljuje live koncerte iz vlastitog doma i možemo reći – to zbilja radi sa srcem. Posljednji takav je uživo išao na tri platforme, a i dalje je dostupan gledateljima i slušateljima.

Osim toga, Golubanov je suradnik Tomislav Vedrina osmislio vrlo originalno okupljalište za najodanije fanove. Iza slikovitog naziva ”Golubarnik”, skriva se osvježena i obnovljena web stranica koja nudi nove mogućnosti povezivanja s umjetnikom. Ako ”uletite” u Golublje Jato, očekuju vas rane snimke, materijali, pokloni i razna druga iznenađenja. Goluban cijeni svoje fanove, voli iskrenu i direktnu komunikaciju s njima i zato im je nakon svih godina podrške odlučio uzvratiti ljubav, oformivši svoje Jato. Nerijetko za članove Jata osvanu i materijali koji nisu za širu javnost, s nekih nespretnih ali upornih početaka, s pokojom greškom više, ali uvijek s mnogo smijeha, duha i čiste emocije koja ga kao glazbenika i gura sve ove godine.

”Neću puno odati no moju glazbeno-pernatu ekipu svašta čeka u Jatu našeg Golubarnika. Uglavnom smijeh i neočekivano, podcrtajte neočekivano!”, smije se Goluban.

Ako vas zanima čemu tolika enigma, uletite u Golublje Jato, vjerujemo da nećete požaliti. Gnijezdo se nalazi na www.goluban.com. Prvi tko se pridruži Golubljem Jatu (JOIN THE FLOCK) na www.goluban.com i pošalje točan odgovor na pitanje “Nabroji naslove barem 7 albuma Tomislava Golubana”, Spona nagrađuje besplatnim CD-om “Memphis Light”.

Link za nagradnu igru je ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X