Tool i epohalni novi album – nikad kraja

Ne bavimo se tračevima i glasinama na ovoj stranici, pa se tako ovoga puta kad je riječ o novom albumu Toola nadamo da vas ne lažemo.

Tool (Foto: Wikipedia)
Tool (Foto: Wikipedia)

Godine su prošle otkako su Maynard i ‘jahači apokalipse’ objavili studijsko izdanje, a godinama nas povlače za nos lažnim najavama, izjavama i dojavama. Pritom Maynard neumorno radi na svojim projektima. Prije točno jednaest mjeseci Puscifer je objavio „Money Shot“, a na nasljeniku „10,000 Days“ znamo da sigurno radi, dok APC nema nikakvih izgleda. Zasad.

Deset je godina prošlo od „10,000 Days“ i prema riječima Buzza Osbornea, frontmena Melvinsa, album nije blizu kraja, a navodno nijedna stvar nije ispod epohalnih 12 minuta trajanja.

Osborne je navodno preslušao album i ovih se dana stoga hvali uz komentare da nijedna pjesma nije nimalo radio-friendly (kao da je to ikada bio slučaj s Toolom dosad). On je vidio skladbe i kaže da Maynard i momci tek trebaju ući u studio što se ne slaže s dosadašnim vijestima. No i one su bile lažne, pa sve s kilom soli i nevjericom čitamo i pratimo još otkako je gitarist Adam prošle godine rekao da sve teče divno i glatko. U ožujku je Maynard trebao u studio ući s tekstovima, ali ne znamo ni to sa sigurnošću je li se ikada dogodilo. Ono što znamo jest da ove jeseni imaju nekoliko zakazanih nastupa u Americi gdje bi mogli (a i ne moraju) predstaviti stvari sa željno iščekivanog šestog studijskog projekta.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X