Tool i epohalni novi album – nikad kraja

Ne bavimo se tračevima i glasinama na ovoj stranici, pa se tako ovoga puta kad je riječ o novom albumu Toola nadamo da vas ne lažemo.

Tool (Foto: Wikipedia)
Tool (Foto: Wikipedia)

Godine su prošle otkako su Maynard i ‘jahači apokalipse’ objavili studijsko izdanje, a godinama nas povlače za nos lažnim najavama, izjavama i dojavama. Pritom Maynard neumorno radi na svojim projektima. Prije točno jednaest mjeseci Puscifer je objavio „Money Shot“, a na nasljeniku „10,000 Days“ znamo da sigurno radi, dok APC nema nikakvih izgleda. Zasad.

Deset je godina prošlo od „10,000 Days“ i prema riječima Buzza Osbornea, frontmena Melvinsa, album nije blizu kraja, a navodno nijedna stvar nije ispod epohalnih 12 minuta trajanja.

Osborne je navodno preslušao album i ovih se dana stoga hvali uz komentare da nijedna pjesma nije nimalo radio-friendly (kao da je to ikada bio slučaj s Toolom dosad). On je vidio skladbe i kaže da Maynard i momci tek trebaju ući u studio što se ne slaže s dosadašnim vijestima. No i one su bile lažne, pa sve s kilom soli i nevjericom čitamo i pratimo još otkako je gitarist Adam prošle godine rekao da sve teče divno i glatko. U ožujku je Maynard trebao u studio ući s tekstovima, ali ne znamo ni to sa sigurnošću je li se ikada dogodilo. Ono što znamo jest da ove jeseni imaju nekoliko zakazanih nastupa u Americi gdje bi mogli (a i ne moraju) predstaviti stvari sa željno iščekivanog šestog studijskog projekta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X