Trailer za ‘Blonde’ otkriva Anu de Armas kao Marilyn Monroe u Netflixovoj pseudobiografiji

Soundtrack potpisuju redateljevi česti suradnici Nick Cave i Warren Ellis.

“Blonde” (foto: Netflix)

Ana de Armas ne glumi Marilyn Monroe kao takvu, u “Blonde”, već zamišljenu verziju jedne od najpoznatijih žena koje su ikad krasile ekrane.

Andrew Dominik koji je režirao “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford” redatelj je i scenarist koji stoji iza ove adaptacije romana Joyce Carol Oates, a koja “zamagljuje granicu između činjenica i fikcije” kako bi stvorila portret plavokose bombe. Pseudo-biografski film uključuje rekonstrukcije trenutaka iz stvarnog života, poput glumičine kultne izvedbe “Diamonds Are a Girl’s Best Friend” u “Gentlemen Prefer Blondes”, s izmišljenim prikazima onoga što se dogodilo iza zatvorenih vrata.

“Andrewove ambicije bile su vrlo jasne od samog početka – predstaviti verziju života Marilyn Monroe kroz njezin objektiv”, rekla je de Armas za Netflix Queue. “Želio je da svijet doživi kakav je zapravo osjećaj ne samo biti Marilyn, već i Norma Jeane. Smatrala sam da je to najhrabriji feministički pristup njezinoj priči koji sam ikada vidjela.”

U “Blonde” koji se može pohvaliti za Netflix rijetkom ocjenom NC-17, glumi i Adrien Brody kao dramatičar, Bobby Cannavale kao bivši sportaš i Julianne Nicholson kao majka Norme Jeane, s Xavierom Samuelom i Evanom Williamsom u epizodnim ulogama. Soundtrack potpisuju Dominikovi česti suradnici Nick Cave i Warren Ellis.

Premijera filma “Blonde” bit će na Netflixu u 23. rujna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X