Tko ide na Tram 11 u Tvornicu – podijelili smo upade za petak

Tri dana Tram 11 u Tvornici ipak se neće dogoditi, no ni dva nisu mala stvar. Ravno do dna je podijelio 3×2 ulaznice za prvu večer koja je na rasporedu za petak 13. travnja.

  • 9
    Shares
Tram 11 (Foto: Vedran Metelko)

Otkazan je koncert Tram 11 u Tvornici koji se trebao održati u četvrtak, 12. travnja, a kako javljaju na Eventimu, ulaznice kupljene za četvrtak mogu se iskoristiti za koncert u petak 13. ili subotu 14. travnja. “Ako Vam novi datum održavanja ne odgovora, molimo Vas da se javite na [email protected] kako biste ostvarili pravo na povrat sredstava. Povrat sredstava moguće je zatražiti najkasnije do četvrtka, 12. travnja 2018.”, stoji u priopćenju.

Nakon spektakla u Domu sportova pred 9.000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 su se odlučili na dva intimnija klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati 13. i 14. travnja 2018. godine.

Old school rap rokanje, u kapacitetu od samo 1,300 po danu, svakako je prava poslastica za one koji band, nakon svih ovih godina, žele doživjeti i u klupskom okruženju. Bit će to ujedno i posljednji samostalni nastupi banda u Zagrebu za jedno duže razdoblje. Band ne isključuje mogućnost nastupa na festivalima ili grupnim koncertima u svom gradu, no što se tiče samostalnih cjelovečernjih setova, nastupi u Tvornici posljednji su u Zagrebu za neko duže vrijeme. Na svakom koncertu band će imati jaku predgrupu, goste te after party u Malom pogonu.

Ravno do dna je podijelio 3×2 ulaznice za prvi dan 13. travnja. Točan odgovor na pitanje: Kog datuma je održan veliki povratnički koncert Tram 11 u Domu sportova? glasi: 11. studenog 2017. godine. Po dvije ulaznice dobili su Lucija Čutura, Ivan Arsenić i Miran Držaić. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X