Trent Reznor: Donald Trump je kompletni jebeni moron koji ne vjeruje u znanost

Frontmen Nine Inch Nails upravo je tim riječima ‘počastio’ trenutnog američkog predsjednika u intervjuu za Village Voice.

Trent Reznor (Foto: Wikipedia)
Trent Reznor (Foto: Wikipedia)

Reznor je povodom izlaska EP-ija “Add Violence” oštro kritizirao Trumpa i njegovu administraciju zbog ignoriranja klimatskih promjena uzrokovanih ljudskim djelovanjem, tj. industrijom vodećih svjetskih sila. Osnivač grupe Nine Inch Nails nedavno je zajedno s Atticusom Rossom snimio i “Before The Flood”, dokumentarni film o katastrofalnim posljedicama globalnog zatopljenja na prirodni okoliš, svojevrsni ‘poziv u akciju’ da se pogubno djelovanje mora pod hitno obustaviti.

“Donald Trump je loš dečko, zar ne? Ne mislim da je on pozitivac. Neki misle da jest”, izjavio je za Village Voice. Reznor je dodao da je i svom šestogodišnjem sinu kazao kako Trump ne vjeruje u znanost, ne vjeruje da bi se pristojno trebalo ophoditi prema ljudima i da on ne vjeruje da govori istinu. “Zato ga ne volim”, zaključio je Reznor, da bi potom prešao na ‘jezik odraslih’: “Teško je jer je predsjednik Sjedinjenih američkih država kompletni jebeni moron. On je taj vulgarni, groteskni lik, on je sve ono što mrzim kod ljudi.”

Također je dodao kako on kao netko tko je odrastao u ruralnoj sredini poput Pennsylvanije može razumjeti ljude izvan velikih gradova i njihov osjećaj marginaliziranosti zbog čega im se svidio netko poput Trumpa. “Kad si izvan urbanog okoliša, često se osjećaš kao da si odsječen od konverzacije. Ja to razumijem. Odrastao sam u tome, ali svejedno držim da je sadašnja situacija u Americi rastužujuća.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X