Tús Nua objavile novi singl i spot ‘There’s a thin line between everything’

Tús Nua je sve popularnije ime na domaćoj sceni, a ovaj sveženski sastav objaviio je novu pjesmu i spot ‘There’s a thin line between everything’, što je ujedno i treći singl s albuma prvijenca ‘Horizons’. Iza produkcije videa stoji jedna od članica Jordi Ilić.

  • 1
    Share
Tus Nua

Album “Horizons” dobro je prihvaćen od strane kritike i publike te se našao na brojnim top listama najboljih albuma 2017. godine, a početkom godine je njihova pjesma “Fight!” došla i do američkog radija KEXP smještenog u Seattleu. Tús Nua su u proteklih par mjeseci odradile promociju albuma u zagrebačkoj Tvornici kulture, svirale su na Akustici, a bile su i na kratkoj turneji po regiji. Uskoro objavljuju nove datume turneje kojom će posjetiti velike domaće i regionalne festivale.

Na albumu “Horizons” nalazi se ukupno devet pjesama, a uz standardnu postavu benda (Jordi Ilić, Jelena Božić, Matea Milevoj), na albumu su surađivale s brojnim kolegama sa scene. Album „Horizons“ možete poslušati i besplatno preuzeti na službenom Bandcampu benda.

  • 1
    Share

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X