U London došao Los Pollos Hermanos – restoran brze hrane iz serija ‘Breaking Bad’ i ‘Better Call Saul’

Kažu da je u pitanju ‘originalni recept Los Pollos Hermanos’, što god to značilo.

Los Pollos Hermanos – logotip

Donedavno fiktivni restoran fast food pilećih specijaliteta Los Pollos Hermanos postao je stvarnost u glavnom gradu Velike Britanije.

U serijama “Breaking Bad” i “Better Call Saul”, uspješan lanac brze hrane u vlasništvu notornog Gusa Fringa (kojeg izvrsno tumači Giancarlo Esposito) bio je paravan za operaciju proizvodnje i distribucije crystal metha.

Sada stanovnici Londona koji žive u radijusu restorana mogu naručiti prženu piletinu s “originalnim receptom Los Pollos Hermanos” uz priloge, deserte i još mnogo toga iz istočnog londonskog restorana, koji se nalazi u blizini Canary Wharfa. Naime Pop-up ogranci lanca Los Pollos Hermanos pojavili su se u SAD-u još 2017., a Netflix, pod kojim su serije, pokrenuo je još nekoliko promotivnih mjesta u Australiji.

Spin-off  “Better Call Saul” s Bobom Odenkirkom u glavnoj ulozi trenutno snima svoju šestu sezonu, no produkcija je prekinuta u srpnju nakon što je zvijezda hospitalizirana nakon što je doživjela “mali srčani udar”.

“Imao sam mali srčani udar. Ali bit ću dobro zahvaljujući Rosi Estradi i liječnicima koji su znali izliječiti blokadu bez operacije. Idem se malo oporaviti, ali brzo ću se vratiti”, napisao je Odenkirk nakon zdravstvenog problema.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X