U ponedjeljak 15. travnja je službeni ulazak u ‘Apsurdistan’

Dubioza kolektiv uvest će vas 15. travnja u distopijsku državu u kojoj sve graniči s apsurdom – Apsurdistan. Teritorij Apsurdistana je jako fleksibilan i granice se šire ili sužavaju proporcionalno prisutnoj količini gluposti.

Dubioza kolektiv 'Apsurdistan'

Koliko god bi se stanje u kojem je društvo moglo opisat tom jednom riječju APSURD, ipak se samo radi o Dubiozinom novom albumu „Apsurdistan“ koji će se naći u svim boljim CD shopovima 15. travnja, a obilježit će ga i koncert kojim će nas uvesti u imaginarnu državu. Live koncert može pratiti putem live streama na dubioza.org ili njihovoj Facebook stranici.

“U ponedjeljak, 15. travnja, u 20:30 sati, kada završe dnevnici, možete sjesti ispred svog računala, posjetiti našu stranicu i gledati i slušati svih deset novih pjesama uživo. Poslije live streama otvorit će se linkovi za besplatan download albuma “Apsurdistan”. Ako vam se svidi ono što ste čuli na live streamu, bujrum – skidajte. Još jedan od razloga za ovakvo predstavljanje albuma je i da izbjegnemo onu klasičnu promociju u nekoj kafani, gdje moraš staviti ovale pite i sudžukica za goste i novinare.“ – poručuju iz Dubioze.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FZZJeMKJV3M[/youtube]

Za vrijeme koncerta, publika će imati priliku putem chata komentirati koncert i postavljati pitanja bendu, a Dubioza to komentira ovim riječima: „Naša želja je da ostvarimo izravan koncakt s ljudima koji budu gledali live stream koncerta. To je najbolji način i najbrži način da saznamo kakve reakcije izazivaju nove pjesme“

U četvrtak, 18.4. u 18 sati u Aquarius Shopu u Varšavskoj 13 svih sedam članova benda dolazi na druženje s ekipom prilikom kojeg će potpisivati novi album, fotografirati se s njima, a vjerojatno i zapjevati. Svi oni koji se odluče kupiti album, na poklon će dobiti bedž i naljepnicu „Dobrodošli u Apsurdistan“ koji su posebni po tome što su dostupni samo u hrvatskom izdanju koje će objaviti Menart.

Na naslovnici albuma je grb Apsurdistana koji simbolizira ideološki bućkuriš koji služi kao temelj za društveno-političko uređenje države, kombiniran s elementima koji na slikovit način predstavljaju stanovnike Apsurdistana i njihove navike, uvjerenja i sistem vrijednosti. To post-tranzicijsko društvo svakim danom sve više liči na montipajtonovski skeč u kojem logika i zdrav razum ne postoje ni u tragovima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X