U prodaji novi live album Goran Bare & Majke ‘Live at Dom sportova, Zagreb – 12. 11. 2022.’

Dana 12. studenog 2022. godine u rasprodanoj maloj dvorani Doma sportova Goran Bare & Majke, održali su koncert i zabilježili ga trajno u audio i video formatu.

Goran Bare & Majke ‘Live at Dom sportova, Zagreb – 12. 11. 2022.’

Pet mjeseci kasnije, snimka koncerta objavljena je na dvostrukom CD-u, a uskoro stiže i na Blu-ray s ekskluzivnim bonus sadržajima. Kada govorimo o Goranu Baretu, možemo zaključiti kako je riječ o jednom od rijetkih istinskih rockera na našem području, koji zapravo rock and roll živi punim plućima.

Rock propovjednik, kako ga neki znaju nazivati, sa svojim Majkama ispisao je povijest rock glazbe na našim prostorima i što je najvažnije, ispisuje i neku novu povijest.

Goran Bare, Berislav Blažević, Kruno Domaćinović, Mario Rašić, Davor Rodik i Alen Tibljaš držali su publiku u ekstazi tijekom cijelog koncerta.

Miks i mastering ovog live albuma potpisuje Mauro Širol (Croatia Records Studio), glazbeni producenti su Mauro Širol i Mario Rašić, a producenti snimanja Nikolina Mazalin i Rajko Pavlović. Izdanje krasi dizajn Darka Kujundžića koji je zaslužan i za ilustracije u knjižici, dok fotografije Filipa Kovačevića i Gorana Berovića jasno pokazuju koliko je atmosfera u Domu sportova bila uzavrela.

Izdanje “Goran Bare & Majke – Live at Dom sportova, Zagreb – 12. 11. 2022.” možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa kao i na webshopu po cijeni od 13,50 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X