U Tvornici predstavljeni koncerti Pavela, Vatre i Vlade Kreslina

Vlado Kreslin, Aljoša Šerić i Ivan Dečak okupili su se ‘pod kapom’ Dallas Recordsa ponedjeljak u Tvornici kulture kako bi najavili koncerte koje će tijekom listopada održati u tom zagrebačkom klubu.

Vlado Kreslin, Aljoša Šerić i Ivan Dečak u Tvornici kulture (Foto: Zoran Stajčić)

Za Ivana Dečaka kao frontmena grupe Vatra to je ujedno bila i prilika za predstavljanje novog singla i spota „Saturn“ za koji se nada da će ‘skinuti’ „Tango“ s vrha službene nacionalne radijske ljestvice Top 40 koji je ukopan na prvom mjestu već pola godine. Za koncert koji je ujedno zamišljen kao kruna proslave 15 godina karijere Vatre i koji će se održati 17. listopada izjavio je kako će biti dosta gostiju na pozornici koji su tijekom godina pomagali grupi i obilježili njen rad s iznimkom Aljoše Šerića koji tog datuma neće biti u Zagrebu. „Neću te staviti ni na popis“, u šali je izjavio Dečak Šeriću kraj sebe tijekom predstavljanja koncertnih aktivnosti.

Za Aljošu Šerića kao osnivača i pjevača, trenutno deveteročlanog, benda Pavel nastup najavljen za 31. listopad ujedno će biti i koncertna promocija trećeg studijskog albuma koji bi trebao biti objavljen krajem rujna ili početkom listopada.

Prvi od favorita Dallas Recordsa koji će održati koncert je Vlado Kreslin. On će 2. listopada sa svojim sastavom Mali bogovi upriličiti do sada najveći koncert predstavljanja zagrebačkoj publici i time baciti fokus na svoj prvi (prošlogodišnji) album „Umjesto koga roža cveti“ snimljen na hrvatskom jeziku uz brojne goste. Gostiju mu neće manjkati ni na pozornici Tvornice gdje će mu se pridružiti Massimo i Neno Belan.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X