Udruga RiRock prikuplja pomoć u riječkom Palachu za stradale u potresu

U Omladinskom kulturnom centru Palach svakim danom u razdoblju od 16 – 19 sati prikupljaju se donacija za područja zahvaćena razornim potresom.

Udruga RiRock prikuplja pomoć u OKC Palachu za stradale u potresu

Ovih tjedana, suočeni s razornim potresom, kao i nizom manjih potresa, koji su zahvatili područje Petrinje, Siska i Gline te okolna mjesta i sela, brojne riječke udruge i volonteri pokrenuli su niz aktivnosti pružanja pomoći unesrećenima s naglaskom na akciju doniranja koja traje od 30. prosinca 2020. godine u Omladinskom kulturnom centru Palach.

“U prvim danima prikupili smo velike količine hrane, odjeće te higijenskih potrepština koje su u pet punih kombija otišli potrebitim ljudima sukladno provjerenim informacija kolega volontera s terena. Također, svakodnevno primamo informacije kako je situacija i dalje kritična te da još uvijek postoji velika potreba za različitim predmetima/namirnicama/lijekovima. Nažalost, svjedočimo i novim potresima koji pogađaju navedena područja što dovodi do novih šteta a samim time i zaključka kako naša pomoć ne smije stati. Sukladno navedenom, mi nastavljamo s aktivnim prikupljanjem potrebnih stvari od ponedjeljka 11. siječnja 2021. godine, svakim danom od 16-19 sati u prostorijama Omladinskog kulturnog centra Palach (Kružna ulica 8, 51000 Rijeka)”, poručuju iz udruge RiRock.

Udruga RiRock prikuplja pomoć u OKC Palachu za stradale u potresu

Popis potrebnih stvari za donacije mogu se pronaći ovdje.

Sve akcije su transparentne, te su popraćene brojnim dokaznim materijalima i fotografijama koje se redovito objavljuju na društvenim stranicama na kojim se može vidjeti i sve što je do sada napravljeno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X