Udruga RiRock prikuplja pomoć u riječkom Palachu za stradale u potresu

U Omladinskom kulturnom centru Palach svakim danom u razdoblju od 16 – 19 sati prikupljaju se donacija za područja zahvaćena razornim potresom.

Udruga RiRock prikuplja pomoć u OKC Palachu za stradale u potresu

Ovih tjedana, suočeni s razornim potresom, kao i nizom manjih potresa, koji su zahvatili područje Petrinje, Siska i Gline te okolna mjesta i sela, brojne riječke udruge i volonteri pokrenuli su niz aktivnosti pružanja pomoći unesrećenima s naglaskom na akciju doniranja koja traje od 30. prosinca 2020. godine u Omladinskom kulturnom centru Palach.

“U prvim danima prikupili smo velike količine hrane, odjeće te higijenskih potrepština koje su u pet punih kombija otišli potrebitim ljudima sukladno provjerenim informacija kolega volontera s terena. Također, svakodnevno primamo informacije kako je situacija i dalje kritična te da još uvijek postoji velika potreba za različitim predmetima/namirnicama/lijekovima. Nažalost, svjedočimo i novim potresima koji pogađaju navedena područja što dovodi do novih šteta a samim time i zaključka kako naša pomoć ne smije stati. Sukladno navedenom, mi nastavljamo s aktivnim prikupljanjem potrebnih stvari od ponedjeljka 11. siječnja 2021. godine, svakim danom od 16-19 sati u prostorijama Omladinskog kulturnog centra Palach (Kružna ulica 8, 51000 Rijeka)”, poručuju iz udruge RiRock.

Udruga RiRock prikuplja pomoć u OKC Palachu za stradale u potresu

Popis potrebnih stvari za donacije mogu se pronaći ovdje.

Sve akcije su transparentne, te su popraćene brojnim dokaznim materijalima i fotografijama koje se redovito objavljuju na društvenim stranicama na kojim se može vidjeti i sve što je do sada napravljeno.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X