Uhićen bivši pjevač grupe Smak jer je prijetio Vučiću preko Facebooka

Dejan Najdanović Najda uhićen je prije dva dana i zadržan u pritvoru 48 sati pod sumnjom izvršenja krivičnog djela ugrožavanja sigurnosti, javljaju srpski mediji.

Dejan Najdanović Najda (Izvor: Youtube)

Dejan Najdanović Najda, pjevač grupe Smak je preko Facebooka uputio prijetnje predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, navode Novosti.

“Želim da ti se zatre seme prokleto i da … i da nikad niko tvoje ime ne spomene… a ja sam spreman da ti život uzmem, p…. izdajnička…”, napisao je Najdanović na svom Facebook profilu, kako navodi taj medij, a Najdanović je kratko osobno i potvrdio za Južne vesti kad je uhićen riječima: “Jesam. Ako bude nešto bitno ja ću se oglasiti, ali jeste istina.”

Pjevaču je po nalogu tužilaštva bilo određeno zadržavanje do 48 sati, te je nakon saslušanja kod suca pušten da se brani sa slobode.

U međuvremenu su sporne prijetnje srpskom predsjedniku obrisanje s njegovog profila.

Kako navodi portal Buka, Najda je nastupao tijekom kampanje za gradske izbore u Beogradu 2011. godine, kada je kandidat za gradonačelnika bio upravo Vučić, na mitingu SNS-a u novebeogradskoj Hali sportova, a devet godina kasnije spomenuti niški pjevač sudjelovao je u srpanjskim prosvjedima protiv vlasni SNS-a.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X