Uhićeno 50 tinejdžera koji su na juriš pokušali ući na Lollapalooza festival

U petak je grupa od 50 tinejdžera masovno preskačući ogradu pokušala ilegalno ući u prostor Lollapalooza festivala u Chicagu. Nakon najavljenog juriša na ‘Oblast 51’ američke vojske, taj novi trend u SAD-u nalazi plodno tlo i kad su glazbeni festivali u pitanju.

Juriš na Lollapalooza festival (Izvor: Twitter)

Kako javlja američki ABC 7 News u 14 sati po lokalnom vremenu okupila se grupa od pedeset tinejdžera koja je na juriš krenula preskakati ogradu Loolapaloza Festivala u Chicagu. Prvotno je na društvenim mrežama napravljen plan za juriš i regrutiranje uključenih, koji su nakon incidenta uhićeni.

Menadžment za incidentne situacija Festivala priopćenjem je obavijestio kako nitko od prijestupnika nije uspio u svom naumu jer su uhvaćeni pri pokušaju, a potom prijavljeni i predani policiji.

Prijestupnici će biti optuženi za kriminalno udruživanje i neovlaštenu povredu prostora, kao što je određena i jamčevina za njihovo puštanje iz pritvora koju će morati platiti njihovi roditelji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X