‘Ukrala sam stoljnjak, kupila sam konjak’ – nastavlja se ‘imidž suradnja’ Madonne i grupe Kawasaki 3p

Nema odmora dok traje proslava – Madonna voli imidž Kawasaki 3p-a, Kawasaki 3p voli Madonnu.

Madonna i Kawasaki 3p – ruku pod ruku

Madonna čiji se prodani albumi broje u preko 300 milijuna primjeraka za potrebe svog novog izdanja “Madame X” odabrala povez za preko oka koji na sebi ima ušiven znak X. I, to izgleda super, ali još bolje izgleda kada ga nosi Toni Babarović Babke gitarist punk ska rock alter benda koji također za stage imidž nosi, i to od 2016. godine i albuma “Goli zbog pasa”, identičan takav.

No, osim poveza Madonna i K3p imaju još jednu zajedničku poveznicu, a koja je, također, prvobitno izašla iz idejnog stožera benda i to tamo još 2007. godine i hit-albuma “Idu Bugari”. Naime, plesači koji okružuju Madonnu na glavi imaju gas maske – baš kao što ih je tih godina imao i K3p.

Madonna i Kawasaki 3p – ruku pod ruku

S druge strane, svoj dvadeset i peti rođendan Kawasaki 3p su proslavili objavljivanjem live CD/DVD izdanja “25 godina x Teatra &TD”. Grupa koja s punim pravom slovi za jednu od najautentičnijih na domaćoj i regionalnog glazbenoj sceni prošle je godine povodom rođendana u zagrebačkom kazalištu Teatar &td održala koncert tijekom dvije uzastopne večeri. Iz kazališne dvorane maknuta su sjedala pa su brojni fanovi mogli nesmetano uživati na moćnim koncertim K3p-a, onako kako samo oni to znaju.

Obje koncertne večeri pretočene su u obljetnički live CD/DVD koji je u petak 17. svibnja objavio Dancing Bear, izdavačka kuća s kojom K3p surađuje od prvog, istoimenog albuma odnosno od 2003. godine.

Madonna i Kawasaki 3p – ruku pod ruku

Nizom likovnih oblikovanja koja dakako uključuju i Madonnu, u izvedbi autora Darka Kujundžića, Kawasaki 3p nastavljaju s promocijama svog novog izdanja, a najnoviji takav uradak, možda i najurnebesniji do sada nosi naziv “Ukrala sam stoljnjak, kupila sam konjak”.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X