Umrla je glumica Kelly Preston

Kelly Preston umrla je od raka dojke u 58. godini. ‘Kelly je ljubav i život kojeg ću se uvijek sjećati’, izjavio je njen suprug John Travolta.

Kelly Preston (Foto: Wikipedia)

Glumica Kelly Preston, zvijezda filma “Jerry Maguire” i  supruga glumca Johna Travolte, umrla je od raka dojke u 58. godini.

“Izuzetno je teško obavijestiti vas da je moja predivna supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke”, napisao je John Travolta koji se ovom priliko zahvalio i medicinskim centrima koji su Preston pružali pomoć proteklih godina.

“Uzet ću nešto vremena i provesti ih s našom djecom koja su izgubila svoju majku. Oprostite mi što od mene nećete ništa čuti neko vrijeme”, također je napisao Travolta.

Kelly Kamalelehua Smith poznata pod umjetničkim imenom Kelly Preston rođena je 1962. u gradu Honolulu na Hawaiima. Djetinjstvo je provela u Iraku i Australiji, a diplomirala na University of Souther California. Započela je karijeru kao model, a kao glumica je bila angažirana u preko 60 filmskih i televizijskih produkcija. Publika je se posebno sjeća iz uloga u filmovima “Twins”, “Jerry Maguire” i “Battlefield Earth”.

S Johnom Travoltom se vjenčala 1991. godine, a 2009. ih je zadesila roditeljska tragedija kad im je smrtno stradao sin Jett tijekom ljetovanja na Bahamima. Isprva se govorilo o nesretnom slučaju, no ubrzo se ispostavilo da su Preston i Travolta bili meta otmičara i iznuđivača koji su im možda ubili dijete. Zbog multimilijunske iznude i ubojstva su uhićene tri osobe, a među njima i poslanik u bahamskom parlamentu i tadašnji ministar turizma koji je bio blizak glumačkom paru. Ono što je posebno iznenadilo sve u tom slučaju jest da su Preston i Travolta odlučili povući sve optužbe protiv optuženih i time je ujedno bio okončan slučaj.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X