Umro je Ante Perković

Hrvatska novinarska, glazbena i kazališna scena ostala je bez Ante Perkovića. Napustio nas je premlad, iznenadno u 44. godini.

20140220-140500_ante-perkovic-10ffZadarski publicist, glazbenik, rock kritičar i novinar Ante Perković umro je sinoć u Zagrebu nakon, pišu mediji, kratke i teške bolesti.

Perković je novinarsku karijeru započeo kao student u magazinu Puls, a nastavio je u Jutarnjem listu, Homo volansu i Nomadu. Pisao je glazbene recenzije, kolumne i web-dnevnike. S grupom Djeca, gdje je bio vokal i gitarist, objavio je albume „Djeca“ i „Stvari“, a potom je i izdao dvije samostalne ploče „Svi me vole dok me ne upoznaju“ i „Duplo dno“.

Autor je biografije grupe Pips Chips & Videoclips „Dugi vikend u zemlji čudesa“, napisao je i knjigu o pjesmama Darka Rundeka „Rundek između“, a objavio je i knjigu “Sedma republika” te zbirke tekstova „Slijepi putnik“, „365“ i „Volite li Zadar?“. Surađivao je i u predstavama Montažstroja.

Ante Perković povremeno je pisao i za portal Ravno do dna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X