Urban & 4 predstavili spot ‘Sutra ćemo pričati’

Nakon što je prošli tjedan predstavljena nova pjesma Urbana & 4 ‘Sutra ćemo pričati’, Riječani stižu s novim uratkom – videom za tu pjesmu. Video u jednom neprekinutom kadru s Damirom Urbanom u glavnoj (i jedinoj) ulozi naratora teksta ‘Sutra ćemo pričati’ snimljena je ovih dana u šumi u Gorskom kotaru, koja je ispala idealno okruženje za atmosferu pjesme.

Urban & 4 - Sutra ćemo pričati

“Sutra ćemo pričati” je pjesma koja je prepuna slika, tako da se uopće nismo htjeli upuštati u to da slikom na neki način podcrtavamo tekst. Uostalom, volim pustiti da slušatelji sami zamisle pjesmu kako žele. Često se, kao i pri prenošenju književnih djela na veliko platno i u spotovima izgubi magija. Zato smo ovaj spot, što je više moguće, željeli lišiti događaja i ponuditi samo prostor za atmosferu, tako da ljudi i dalje mogu sebi stvoriti slike kakve žele. Kako inače i Milica i ja volimo crno-bijelu fotografiju, dogovorili smo se da ćemo spot napraviti iz jednog kadra, kao dugu statičnu crno-bijelu fotografiju. Dočekali smo ružno vrijeme, maglu, kišu, sjeli u auto i odvezli se u šumu da uhvatimo pravi kadar”, kazao je Damir Urban.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tPloywn6nKA[/youtube]

Koncept spota osmislili su Damir Urban i Milica Czerny Urban, koja je ujedno zaslužna i za snimanje, a posvećen je cijenjenom mađarskom redatelju Béli Tarru.

Singlu “Sutra ćemo pričati” ne treba puno riječi jer možda u cijelom svom radu Urban & 4 nisu ‘izbacili’ riječima bogatiju i dramaturški nabijeniju pjesmu, a novi spot dočarat će upravo te karakteristike. Glazbu i tekst pjesme “Sutra ćemo pričati” potpisuje Damir Urban.

Pjesma i videoo “Sutra ćemo pričati” najavljuju novi studijski album Urbana & 4 koji izlazi u lipnju, u izdanju Aquarius Recordsa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X