Urban & 4 snimili spot ‘Priđi mi bliže’

Urban & 4 nakon pjesme/videospota ‘Sutra ćemo pričati’ predstavljaju videospot za pjesmu ‘Priđi mi bliže’, koji stiže u pravo vrijeme – uoči najvećeg solo koncerta koji će u subotu, 21. veljače održati u Domu sportova u Zagrebu.

  •  
  •  
Damir Urban - Priđi mi bliže
Damir Urban – Priđi mi bliže

Singl “Priđi mi bliže” osvojio je u protekla dva mjeseca domaći radijski eter, nekoliko tjedana drži čelnu poziciju na domaćoj top-listi – Top 20 (HR1), a novi studijski album “Mamut” (Aquarius Records) našao se na brojnim top listama najboljih regionalnih izdanja u 2014. i već je osam tjedana u vrhu Top of the Shops (službene tjedne liste prodanih albuma u Hrvatskoj). Novi videospot, snimljen ovih dana u Rijeci, potpisuju Milica Czerny Urban i Damir Urban, koji o ideji i konceptu spota kažu: „Prateći koncept crno-bijele fotografije (kojeg se imamo namjere i dalje držati), s vrlo malo tehničkih i montažnih intervencija i želeći spojiti kazalište, performans, film i fotografiju, nastao je i spot za pjesmu ‘Priđi mi bliže’. Ono što nas pritom zanima nisu tehničke mogućnosti koje se danas nude, a koje su beskrajne, već upravo suprotno – išli smo za time kako što jednostavnijim vizualnim rješenjem promovirati ideju. Međusobnim gledanjem gledatelja i samih aktera spota, htjeli smo preskočiti granicu između ‘ja’ i ‘ti’, ‘mi’ i ‘oni’, a pritom to napraviti i kao mali osvrt na današnji način komnunikacije koji se često odvija preko skypea, youtubea, selfieja. Također, željeli smo podcrtati tekst pjesme i slikom naglasiti kako je kratak put od nepovjerenja, distance i odsutnosti, do osmijeha, prihvaćanja i topline.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xdDnoFSACkw[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X