Uskoro izlazi ‘Maziš mi se’, drugi album Plazmaticka

Plazmatick je producent elektroničke glazbe. Svatko tko voli promišljenu, sugestivnu i iznimno kinematografsku glazbu zasigurno će uživati u njegovom izričaju.

Plazmatick ‘Maziš mi se’

Niti dva mjeseca od objavljivanja povratničkog albuma “Hrđava vremena” Plazmatick već najavljuje izdavanje drugog dugosvirajućeg uratka naziva “Maziš mi se”. Materijal će biti dostupan u vinilnom te digitalnom obliku te službeno izlazi 13.11.2020.

“Maziš mi se” dolazi u dvije vinilne verzije. Standardnoj te kao deluxe dvostruko vinilno izdanje. Deluxe varijanta će sadržavati i nedavno objavljeni uradak “Hrđava vremena” dok standardna sadrži samo album “Maziš mi se”.

“Maziš mi se” je zamišljeni soundtrack, audio katarza hrabro bačena na asfalt urbane džungle, s glavnim motorom zvučnih i životnih iskustava, prikupljenih u posljednje dvije godine. Ovo je sjecište različitih utjecaja i kinematografskih audio autocesta.

Plazmatickovu glazbu možemo sa stilom opisati kao simpatičnu bezvremensku kombinaciju jazza, basa i bubnja, breakova, nomadskih plemenskih mantri, trip-hopa, dubstepa, organske i elektroničke, ambijentalne i filmske glazbe. Plazmatick nije samo glazba već složeni spoj teorije, aktivizma, urbanih plemena, nula i jedinica, video projekcija, ljubavi i slobode.

Novi album najavljuje singl “Piknik”, dok je prateći video spot od ideje do realizacije djelo samog Plazmaticka tj. Marka Mihalinca.

“Ideja za spot mi je bila da okupim sve prijateljice (njih dvadesetak) i spojim na jedno mjesto. One se na biciklima spajaju u konvoj, pedaliraju po krasnim lokacijama pa završe na Pikniku. Na žalost, bilo je nemoguće sve uskladiti zbog obaveza i vremenske prognoze pa smo na kraju zadnji slobodni termin morali iskoristiti. Uspio sam dobiti Antoniju, Doru i Inu, pretvorio Piknik košaru u pop-kulturni neseser, a Ivan, iako se nasnimao taj tjedan, uspio je odvojiti 15 sati subote i super entuzijastično posnimao što je više mogao (oko 180 minuta videa). Iako prognoza nije obećavala, dan je ispao idealan. Od 5 ujutro do 10 navečer, super zezanje, cure su preodlične i hvala im za vrijeme, energiju i zdravu atmosferu. I ono najbitnije, sve je autentično i prirodno, samo smo upalili kamere i pecali atmosferu. Zato je i logično da je Piknik prvi singl s albuma i da je dobio ovakav spot”; rekao je o video spotu Plazmatick.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X