Uskoro u prodaji hrvatsko izdanje slikovnice Paula McCartneyja ‘Hej, Super Djedice!’

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a sada će slikovnica u izdanju Croatia Recordsa biti objavljena i na hrvatskom jeziku.

Paul McCartney ‘Hej, Super Djedice!’

“Na hrvatskom izdanju slikovnice radilo se mjesecima, suradnja sa Sir Paulom i njegovim timom bila je odlična, a ‘Hej, Super Djedice!’ naći će se uskoro u prodaji.”, ističu iz Croatia Recordsa.

Slikovnica “Hej, Super Djedice!” prati avanture gospodina Branimira Jurišića i njegovih unuka Lucije, Tome, Eme i Goge. Kroz razne događaje koji su opisani u slikovnici može se iščitati njihova povezanost, toplina njihovog odnosa kao i način na koji se zajedno zabavljaju. Ovo je jedna izuzetno zanimljiva i poučna priča oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst.

“Velika je čast surađivati sa Sir Paulom i njegovim timom koji su bili neizmjerno susretljivi u svemu i prava podrška hrvatskom izdanju. Hrvatsko izdanje ove slikovnice prvo je izdanje u našoj regiji čime je i McCartneyjev tim bio vrlo zadovoljan”, ponosno naglašavaju u Croatia Recordsu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X