Uskoro u prodaji hrvatsko izdanje slikovnice Paula McCartneyja ‘Hej, Super Djedice!’

Legendarni Beatle Paul McCartney objavio je prije godinu dana slikovnicu nadahnutu osobnim iskustvima i vremenom provedenim sa svojim unucima, a sada će slikovnica u izdanju Croatia Recordsa biti objavljena i na hrvatskom jeziku.

Paul McCartney ‘Hej, Super Djedice!’

“Na hrvatskom izdanju slikovnice radilo se mjesecima, suradnja sa Sir Paulom i njegovim timom bila je odlična, a ‘Hej, Super Djedice!’ naći će se uskoro u prodaji.”, ističu iz Croatia Recordsa.

Slikovnica “Hej, Super Djedice!” prati avanture gospodina Branimira Jurišića i njegovih unuka Lucije, Tome, Eme i Goge. Kroz razne događaje koji su opisani u slikovnici može se iščitati njihova povezanost, toplina njihovog odnosa kao i način na koji se zajedno zabavljaju. Ovo je jedna izuzetno zanimljiva i poučna priča oživljena živopisnim ilustracijama nadarene umjetnice Kathryn Durst.

“Velika je čast surađivati sa Sir Paulom i njegovim timom koji su bili neizmjerno susretljivi u svemu i prava podrška hrvatskom izdanju. Hrvatsko izdanje ove slikovnice prvo je izdanje u našoj regiji čime je i McCartneyjev tim bio vrlo zadovoljan”, ponosno naglašavaju u Croatia Recordsu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X