Valerija Nikolovska ima novi singl i video spot ‘Sebi’

Pjesma ‘Sebi’ podsjeća nas na to koliko sve što nam se događa ovisi o nama samima.

Valerija Nikolovska ‘Sebi’

“Pjesma je to koja je dugo vremena stajala u ladici. Tijekom lockdowna je izronila i osjetili smo da je dozrelo vrijeme za objavu. Snimili smo je u našem kućnom studiju.Viktor koji je i autor i aranžer snimio je sve instrumente osim puhačkih za koje su zaslužni Luka Žužić (trombon), Mario Bočić (sax) i Zvonimir Bajević (truba). Produkciju potpisuju Marin Hraščanec i Viktor Lipić. Ovu sam pjesmu napisala sebi kao podsjetnik na to koliko sve što nam se događa ovisi o nama samima, podsjetnik na ljepotu samoće koju je tako dobro otkriti u ovom ludom vremenu. Poticajna i ohrabrujuća – to je sve što želim da bude”, kaže Valerija i dodala: „Glazbeno gledano, pjesma je retro cool funk, ono što oboje volimo i što čini karakter našeg autorskog potpisa općenito, s time da je “Sebi” mnogo više pop od onoga što smo do sada radili.”

Valerija Nikolovska je napisala tekst, a Viktor Lipić autor je glazbe i aranžmana. Za dizajn covera zaslužan je Petar Beluhan, a autorica fotografije je Anamarija Podrebarac. Videospot je snimljen na predivnim lokacijama uz rijeku Kupu, a redatelj i snimatelj je Dinko Šimac (Beyond Pine Films). Ostatak ekipe koja je radila na videospotu čine još dvije umjetnice: Romana Pavliša (kao asistentica snimatelja) i Diyala Katanec koja je bila zaslužna za make up.

Valerija Nikolovska jedna je od naših najcjenjenijih blues/jazz pjevačica. Profesionalno se bavi glazbom od 1987. godine. Šira publika je pamti po suradnji s grupom Mayales, te kao vokalnu trenericu u 3. sezoni showa “The Voice Hrvatska”, a jazz poklonici poznaju je kao interpretatoricu blues, jazz i soul standarda i autorske glazbe .

Snimila je dva samostalna albuma “The Bright Side of the Blues” (2000.) i “Open” (2004.)., te album „Well paid Girl”(2015.) sa Viktorom Lipićem i Jazz Orkestrom HRT-a.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X