Valid i Stretch Money objavili ‘Nine To Five’, hip-hop singl o dvostrukim životnim putevima

Nakon njihovog uspješnog suradničkog albuma iz 2023. godine, dvojac donosi ljetni hit 2024. godine s pjesmom “Nine To Five” koju je producirao Vuk Starinac.

Valid i Stretch Money (Foto: promo)

S hrabrom predanošću unoseći autentična životna iskustva u svoju glazbu, Valid otvoreno progovara o svom svakodnevnom poslu dok održava svoju prisutnost na hip-hop sceni. U svom najnovijem singlu “Nine To Five” Valid istražuje ovu dvostruku stvarnost, a prateći video naglašava stvarnost da ljudi često sude prema izgledu, pretpostavljajući da netko ima “posao” umjesto stvarnog posla. Stretch Money, Validov partner u rimi i legenda iz Detroita pridonosi moćnim stihom crpljenim iz vlastitog životnog puta. Prisjeća se svoje prošle uključenosti u ilegalne aktivnosti kako bi preživio, suprotstavljajući to svom trenutnom traženju legitimne egzistencije kroz glazbu i druge zakonite načine dok pritom svaku riječ isporučuje sa svojim prepoznatljivim Stretch Money stavom.

Ponovno se ujedinjujući prvi put ove godine nakon njihovog utjecajnog suradničkog projekta iz 2023. kao Bill & Isiah, Valid i Stretch Money udružuju snage s cijenjenim beogradskim producentom Vukom Starincem. Starinac, poznat u regiji po radu s umjetnicima poput Kooladea, BiGrua i Paje Kratka, Mikri Mausa i Smokea Mardeljana, donosi svoju stručnost u miks. Validova sposobnost povezivanja hip-hop scene Detroita i Balkana jasno se ističe u njihovom najnovijem singlu “Nine To Five”

Drugo izdanje hip-hop festivala Preach The Rič, koji se održava 16. i 17. kolovoza na Martinsku u Šibenik dovodi svjetski poznata imena, uz brojne domaće snage tog glazbenog žanra. Glavna imena festivala su Arrested Development i Valid & DJ Head, a Validov novi materijal ekskluzivno možete poslušati u petak 16. kolovoza na Martinskoj.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X