Vampire Weekend prvi put uživo izveli čitavi debitantski album, najavili novu pjesmu i album

Tijekom vikenda, Vampire Weekend, nastupali su kalifornijskom Ojaiu gdje su, prvi put, u cijelosti izveli svoj debitantski album iz 2008.,’Vampire Weekend’, ali i najavili novu pjesmu, ‘The Flower Moon’, kolaboraciju sa Steveom Lacyem, koja će ići kao singl pred njihov nadolazeći novi album.

  • 5
    Shares
Vampire Weekend (izvor: Wikipedia)

Riječ je o prvom nastupu Vampire Weekenda nakon četirir godine. Bend je na koncertu debitirao i novim materijalom i novom postavom. Koncertni gost benda bio je i reper iLoveMakonnen – koji se bendu kratko pridružio tijekom izvođenja pjesama “Tuesday” i “Down 4 So Long”.

U drugom dijelu nastupa bend je na uvid pružio isječak, degustaciju onoga kako bi trebao izgledati njihov novi album. Nova pjesma “Flower Moon” čije su dijelove izveli, u posljednjih se nekoliko sati stotine puta pojavljivala pa micala s internetskih platformi, no pjevač Ezra Koenig potvrdio je da je riječ o kolaboraciji sa Steveom Lacyem.

Kako smo napomenuli, Vampire Weekend u kalifornijskom Ojaiu zasjao je i novom postavom. Podsjetimo, grupu je 2016. napustio multiinstrumentalist Rostam Batmanglij, a sada su umjesto njega dovedeni Greta Morgan iz benda Springtime Carnivore’s na klavijaturama i Brian Robert Jones iz Human Naturala na gitari.

Poslušajte kako zvuči Vampire Weekend u novoj postavi.

 

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X