Veliki koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku odgađa se za drugi dio kolovoza

Zbog trenutne nepovoljne epidemiološke situacije u regiji, najavljeni koncert Bajage i Instruktora koji se u Šibeniku trebao održati idući vikend, odgađa se za drugi dio kolovoza javljaju organizatori.

Koncert Bajage i Instruktora u Šibeniku odgađa se za drugi dio kolovoza

„Dragi prijatelji Regiusa, kako nam je zdravlje publike uvijek na prvom mjestu, a zbog trenutno nepovoljne epidemiološke situacije u regiji, u suradnji s Bajagom i njegovim timom, odlučili smo veliki šibenski koncert, koji se trebao održati za tjedan dana, prebaciti za drugu polovicu mjeseca kolovoza. Svi smo složni da je to trenutno jedina opcija i da ne bi bilo odgovorno, moralno ni profesionalno organizirati tako veliki događaj u ovom trenutku. Bajaga se jako veseli nastupu u Šibeniku gdje nije svirao više od 30 godina, i poručuje svim fanovima da imaju malo strpljenja u ovoj situaciji te da se vidimo u kolovozu. Novi datum definirat ćemo u što skorijem roku, a kome ne bude odgovarao, osigurat ćemo povrat novca za kupljene ulaznice. Do sada kupljenje ulaznice vrijedit će za novi datum koncerta” stoji u priopćenju PARK organizacije.

Podsjetimo koncert Bajage u Šibeniku organizira se kroz projekt Regius mini break i dio je ovogodišnjeg programa Regius Festivala čije se deseto jubilarno izdanje zbog koronavirusa odgodilo za ljeto 2021. godine.

Iz PARK-a javljaju da će uz novi datum koncerta promijeniti i lokacija, odnosno da će se svirka održati u centru Šibenika, nedaleko od gradske plaže Banj, na prostoru bivše tvornice TEF gdje je četiri godine za redom bio i organiziran Regius Festival.

Sve novosti oko koncerta Bajage u Šibeniku pratite na službenim stranicama Regiusa:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X