Warner Bros i DC Universe za novog Supermana žele Michaela B. Jordana

Jučer je fanove DC Universea zatekla informacija da se Harry Cavill najvjerojatnije neće vratiti u ulogu Supermana. Iako vijest još nije potvrđena i od samog DC-ija, ovakve špekulacije, najčešće, govore poprilično. Uz ovisničke probleme Bena Afflecka, Batmana franšize, DC-ijev se Univerzum pomalo raspada.

  • 5
    Shares
Michael B. Jordan (izvor: Wikipedia)

S padom dva najprofitabilnija junaka, Supermana i Batmana, DC-iju i Warner Brosu je nasušno potreban novi vjetar u leđa, a navodno su ga i pronašli – Warner Bros za novog Supermana želi “Black Panther” negativca, Michaela B. Jordana. Bio bi to prvi put da bi ulogu Supermana tumačio Afroamerikanac.

Navode potvrđuje Deadline, inače vrlo dobro upućen u situaciju u Warner Brosu. Iz produkcijske su kompanije u ovom trenutku sve “pare” bacili na Supergirl kao instant zamjenu za Cavilleovog Supermana. No, odmah nakon kino ekranizacija Supergirla Warner Bros namjerava iskušati Jordana u novoj ulozi.

U Warner Brosu su poprilično svjesni da mnogo ljudi nije zadovoljno stanjem franšize naročito u odnosu na rascvjetali Marvelov Univerzum i produkcija će na sve načine pokušati osigurati nove poglede na DC-ijeve protagoniste. Takva se strategija prepoznaje i u uvođenju Supergirl u priču, koja bi na filmskom platnu, prema planu, trebala tumačiti i prvu otvoreno gej junakinju. U toj biznis strategiji, Warner Bros i DC namjeravaju zasjati kao franšiza inkluzivnija od Marvelove pa će u sklopu Supergirl serije, koja se emitira na CBS-u, ove sezone predstaviti i Dreamer, prvu transrodnu junakinju.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X