Warner Bros i DC Universe za novog Supermana žele Michaela B. Jordana

Jučer je fanove DC Universea zatekla informacija da se Harry Cavill najvjerojatnije neće vratiti u ulogu Supermana. Iako vijest još nije potvrđena i od samog DC-ija, ovakve špekulacije, najčešće, govore poprilično. Uz ovisničke probleme Bena Afflecka, Batmana franšize, DC-ijev se Univerzum pomalo raspada.

Michael B. Jordan (izvor: Wikipedia)

S padom dva najprofitabilnija junaka, Supermana i Batmana, DC-iju i Warner Brosu je nasušno potreban novi vjetar u leđa, a navodno su ga i pronašli – Warner Bros za novog Supermana želi “Black Panther” negativca, Michaela B. Jordana. Bio bi to prvi put da bi ulogu Supermana tumačio Afroamerikanac.

Navode potvrđuje Deadline, inače vrlo dobro upućen u situaciju u Warner Brosu. Iz produkcijske su kompanije u ovom trenutku sve “pare” bacili na Supergirl kao instant zamjenu za Cavilleovog Supermana. No, odmah nakon kino ekranizacija Supergirla Warner Bros namjerava iskušati Jordana u novoj ulozi.

U Warner Brosu su poprilično svjesni da mnogo ljudi nije zadovoljno stanjem franšize naročito u odnosu na rascvjetali Marvelov Univerzum i produkcija će na sve načine pokušati osigurati nove poglede na DC-ijeve protagoniste. Takva se strategija prepoznaje i u uvođenju Supergirl u priču, koja bi na filmskom platnu, prema planu, trebala tumačiti i prvu otvoreno gej junakinju. U toj biznis strategiji, Warner Bros i DC namjeravaju zasjati kao franšiza inkluzivnija od Marvelove pa će u sklopu Supergirl serije, koja se emitira na CBS-u, ove sezone predstaviti i Dreamer, prvu transrodnu junakinju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X