Willie Nelson najavio novi album povodom 105. rođendana Franka Sinatre

Willie Nelson novim albumom ‘That’s Life’ odaje počast Sinatri.

Willie Nelson ‘That’s Life’

Američka glazbena legenda Willie Nelson, svoj će sljedeći album posvetiti prijatelju i izvoru inspiracije Franku Sinatri. Objavit će ga 26. veljače digitalno, na CD-u i LP-u (12″). Bit će to njegov 15. studijski album koji objavljuje za Legacy Recordings.

Willie Nelson je album najavio uoči Sinatrinog 105. rođendana (12. prosinca 1915. – Los Angeles, 14. svibnja 1998.)

Svoju zadivljenost Sinatrinim opusom, Willie Nelson je pokazao i na albumu „My Way” (2018.) za koji je osvojio i Grammy za najbolji tradicionalni pop solo album.

Na ovom drugom albumu Sinatrinih standarda, slušat ćemo neke od najcjenjenijih pjesama iz Velike američke pjesmarice. Naslovnicu albuma krasi slika Willieja i njegove legendarne gitare, Trigger, dok stoji obasjan uličnom svjetiljkom. Slika podsjeća na naslovnicu Sinatrinog albuma „In The Wee Small Hours”. Willie na nadolazećem albumu donosi interpretacije Sinatrinih pjesama: „Nice Work If You Can Get It,” “Just In Time,” “Cottage For Sale,” “I’ve Got You Under My Skin,” “You Make Me Feel So Young,” “I Won’t Dance” (featuring Diana Krall), “That’s Life,” “Luck Be A Lady,” “In The Wee Small Hours Of The Morning,” “Learnin’ The Blues” i “Lonesome Road.”

Produkciju potpisuju Buddy Cannon i Matt Rollings, „That’s Life” je snimljen u Capitol Studios, Hollywood. Sinatra je bio prvi izvođač koji je ondje snimao – od ožujka 1956. do studenoga 1961. Dodatna snimanja je odradio u Pedernales Studios in Austin, Texas.

Willie donosi 11 novih studijskih izvedbi koje je miksao Al Schmitt (snimio je više od 150 zlatnih i platinastih albuma i osvojio više nagrada Grammy od bilo kojeg tonskog majstora). Dva iskonska avatara, od kojih je svaki definirao svoj dio američke pop kulture, Frank Sinatra i Willie Nelson, prenose širok spektar romantičnih emocija – od opijenosti ljubavlju, preko mamurluka pa do slomljenog srca – u pjesmama i u nastupima kroz koje se izravno povezuju sa slušateljima.

Willie Nelson i Frank Sinatra bili su bliski prijatelji, glazbene kolege, surađivali su i obostrano su se divili međusobnom radu tijekom Sinatrina života.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X