Woody Allen planira otići u mirovinu i napisati roman nakon sljedećeg filma

Redatelj je prethodno već nagovijestio da će mu sljedeći film biti posljednji.

Woody Allen (foto: Georges Biard/Wikipedia)

Woody Allen ponovno je potvrdio svoj plan da se povuče nakon izlaska svog sljedećeg filma, rekavši da će početi pisati roman. Ranije ove godine, redatelj je priznao da je njegova strast prema snimanju filmova počela blijedjeti i da mu to više nije zadovoljstvo.

U razgovoru s Alecom Baldwinom preko Instagram Livea, rekao je: “Nestalo je puno uzbuđenja”, rekao je Allen. “Sada snimate film i dobijete nekoliko tjedana u kinu, a onda ide na streaming ili plaćanje po gledanju. Nije isto. Nije mi tako ugodno.

“Ne zabavljam se isto kao kad radim film za kino. Bio je lijep osjećaj znati da ga je jednom gledalo 500 ljudi… Ne znam kako se osjećam kad snimam filmove. Napravit ću još jedan pa ću vidjeti kakav će biti osjećaj.”

Allenov sljedeći film, “Wasp 22”, trebao bi se početi snimati u Parizu ove jeseni, a u novom intervjuu za La Vanguardiu Allen je rekao: “Moja ideja, u načelu, nije više snimati filmove, nego usredotočiti se na pisanje”, dodajući da će njegov sljedeći projekt biti roman.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X