YouTube otkupio start-up BandPage – Muzičari će moći izravno prodavati svoj rad fanovima

Start-up kompanija iz San Francisca proizvela je softversku alatku BandPage koja posredstvom socijalnih mreža, streaming servisa i agencija za prodaju koncertnih ulaznica pomaže muzičarima da se s fanovima poveže izravno u direktnoj prodaji svih mogućih usluga, od virtualnog doživljaja turneje, atmosfere iz back stagea, do mercha koje je obožavatelj spreman platiti.

BandPage
BandPage

Budući da je ovaj softver počelo koristiti već preko 500.000 glazbenika koji su na njemu otvorili svoje profile, Google je, kao vlasnik globalne svjetske muzičke video platforme YouTube, zaključio kako je takvom jednom proizvodu mjesto pod njegovim okriljem.

Premda je YouTube dosad figurirao kao platforma koja već povijesno ima problema sa zaradom, i iako je još uvijek nejasno na koji će način inkorporirati BandPage u svoj dosadašnji način poslovanja, zasigurno u ovakvom povezivanju umjetnika i konzumenata umjetnosti, koja je u današnje vrijeme postala proizvod, vidi komercijalnu mogućnost.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dOkq5-Ml7v4[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X