YusYus predstavlja se singlom ‘Masters Of The Future’

Beogradski Indirekt Showcase Festival predstavlja svoju prvu u nizu produkcijsku realizaciju uživo, ovom prilikom je riječ o electro duu YusYus.

YusYus (Foto: Skullcheez)

Indirekt Showcase Belgrade održao se u studenom 2021. u Domu omladine u Beogradu, gdje je nastupio i YusYus. Singl “Masters Of The Future” ujedno predstavlja i početak njihove najave za album koji je najavljen za ovu jesen.

YusYus je audio/vizuelni synthdeep pop duo iz Beograda koji su formirali Nemanja Stojanović (Neomodern) i Aleksandra Pavlović, koji je nastao iz njihove zajedničke ljubavi prema minimal synth glazbi, kako kažu: “na talasima vrućih emocija i melanholične radosti evocirajući jedinstveni rutalno-kolektivni šarm”.

Realizaciju ovog videa ostvarili su snimatelji Jana Marinović i Miloš Radovanović, montažu je radio Vasilije Vujčić, audio produkciju Dušan Filimonović, a režiju Bad Memory.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X