Zack Snyder započeo sa snimanjem SF spektakla ‘Rebel Moon’

Redatelj je objavio fotografije s prvog dana snimanja.

Rebel Moon

Redatelj Zack Snyder podijelio je tri fotografije iza kulisa s prvog dana snimanja Netflixovog filma “Rebel Moon”. “Počelo je”, napisao je redatelj u naslovu. Fotografije označavaju prvi službeni pogled na znanstveno-fantastični ep nakon što je redatelj objavio službeni vizualni koncept filma u prosincu prošle godine.

Film prati mirnu koloniju smještenu na rubu svemira čiji svijet se okreće naglavačke kad ih napadnu vojske diktatora Velizara. Kako bi opstali, kolonisti šalju Koru (Sofia Boutella) da zatraži pomoć susjednih planeta. U filmu se pojavljuje veliki ansambl koji se sastoji od glumaca kao što su Cary Elwes, Corey Stoll, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou i drugi.

Rebel Moon je u početku bio zamišljen kao Snyderov vlastiti prijedlog za potencijalni film franšize Ratova zvijezda, koji je trebao biti mračniji pogled na znanstveno-fantastični univerzum Georgea Lucasa. Gotovo deset godina kasnije, nakon što je postigao dogovor s Netflixom, Snyder se nada da će ideju pretvoriti u franšizu sličnu njegovom serijalu Army of the Dead.

“Odrastao kao obožavatelj Akire Kurosawe i Ratova zvijezda“, izjavio je Snyder govoreći o idejama koje su nadahnule film. “Od tamo seže moja ljubav znanstvenoj fantastici i epskoj avanturi. Proveo sam posljednje dvije ili tri godine gradeći ovaj svijet. Svaki kutak mora biti oslikan. Radio sam dizajne, stalno crtao i stvarno njegovao plodno tlo kako bih ovaj svijet u potpunosti ostvario.” Prema prijašnjim izvješćima, produkcija bi trebala trajati do studenog, a rezultat će biti podijeljen u dva dugometražna filma.

“Rebel Moon” još nema datum emitiranja na Netflixu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X