Zagrebačka Dubrava dobiva prodavnicu ploča ‘Analogni zvuk’

Iako se jedno vrijeme smatralo da je njihovo vrijeme završilo, gramofonske su ploče ponovno pronašle put do ljubitelja analognog zvuka, a novi dućan vinila otvara se sutra i u istočnom dijelu Zagreba.

Prodavnica ploča ‘Analogni zvuk’ (Foto: Promo)

Veliki zaljubljenik u glazbu, Toni Suman, u izazovno je vrijeme odlučio napraviti izazovan poslovni potez. U vlastitom kvartu otvara prodavaonicu ploča koja nije tek običan glazbeni dućan. “Analogni zvuk” već svojim uređenjem stvara posebnu atmosferu, gdje svaki detalj ima svoju priču, no puno je bitnija njegova misija. Naizgled malom intervencijom u lokalnu kulturu, Dubrava dobiva cool mjesto zbog kojeg nije potrebno “potezati” do centra Zagreba. Osim bogate ponude rabljenih vinila, u prodavaonici možete dobiti kavu i provesti ugodno vrijeme preslušavajući ploče i čitajući glazbenu literaturu.

Prodavnica ploča ‘Analogni zvuk’ (Foto: Promo)

“Čim nam mjere dopuste, planiramo ponuditi kulturne sadržaje poput promocija novih naslova na vinilu, akustičnih nastupa ili izložbi lokalnih umjetnika. “Analogni zvuk” je mjesto za koje želimo da postane dnevni boravak našeg kvarta, gdje će se umjetnost povezivati sa svakodnevicom. Istočnom dijelu grada potrebno je mjesto okupljanja glazbenih entuzijasta. Mi smo ovdje ne samo da pomognemo ljudima pronaći glazbu koju vole, nego da stvorimo ugodnu okolinu u kojoj će upoznati i zavoljeti i nove izvođače i nove vrste glazbe”, najavljuje Toni.

“Analogni zvuk” svoja vrata otvara u subotu, 10. srpnja u 10 sati, kada će posjetitelji moći ostvariti popust 20% na sve naslove. Iznimno, na dan otvorenja, prodavaonica će raditi do 18 sati.

Slavlje povodom otvorenja nastavit će se i kroz ostatak srpnja, a sve o programu i popustima možete provjeriti na Facebook stranici Analognog zvuka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X