Zaokret u karijeri – Elton John nastupa na ljetnom festivalu

Elton John nastupa na Bestivalu, jubilarnom festivalu na Isle of Wight. HMS (Her Mayestie’s Ship) Bestival održava se na britanskom otoku na jugu zemlje i traje četiri dana, od 5. do 8. rujna.

Elton John u Areni Stožice (Foto: RDD)

“Dugo nisam nastupio niti na jednom velikom ljetnom festivalu u zemlji pa me prilika za nastup na Bestivalu vrlo zaitnrigirala. Čuo sam da publika na taj festival dolazi osobito dobro dotjerana što mora odlično izgledati s pozornice. U različitim prilikama na pozornici sam nosio ogromno inidijansko perje na glavi, vruće hlačice, plašteve, kostime Paje Patka i Minnie Mouse, francuske sobarice, Ajfelovog tornja i Kipa slobode,” izjavio je Elton John.

“Nošenje maštovite odjeće čini nas manje sputanima što smatram odličnim načinom za uživanje u konceritma uživo. Ova godina je 40. obljetnica od izlaska albuma “Goodbye Yellow Brick Road” pa se može očekivati i nekoliko pjesama s njega. Moji koncerti su uvijek interaktivni s puno plesa i pjevanja tako da se pobrinite da u svojim kostimima imate dovoljno prostora za kretanje,” preporučio je Elton publici.

Na festivalu će ekskluzivno nastupiti M.I.A. i Franz Ferdinad, a također su najavljeni The Flaming Lips, The Knife, Bombay Bicycle Club, The Roots, Belle and Sebastian, Tom Odell, Sinead O’Connor, The Polyphonic Spree, Johnny Marr i The Walkmen.

Organizator Bestivala, poznati britanski radio voditelj Rob Da Bank prošle je jeseni stao je na kraj glasinama o nastupima Daft Punka u 2013. godini. Za sve ljubitelje zvuka francuskih elektro-legendi u šumskom okruženju Bestivala odradit će se Daft Punk party.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X