Zaz ovog ljeta nastupa u Novom Sadu

Želite li vidjeti i čuti Zaz uživo? Morat ćete potegnuti do Novog Sada gdje će nastupiti 24. kolovoza, ali u jednom sasvim drugačijem izdanju.

Zaz (Foto: Wikipedia)

Isabelle Geoffroy, poznatija pod umjetničkim imenom Zaz nastupi će u Novom Sadu u sklopu Međunarodnog tjedna zbornog pjevanja „Cantat Novi Sad“.

Pjevačica koja je u kratkom vremenskom roku dospjela na vrhove top lista svojim hitom „Je veux“ zahvaljujući karakterističnom promuklom (i neodoljivom) glasu, poznata je i po tome što ne igra po pravilima glazbene industrije.

Karizmatična je postala i u našim krajevima gdje obično francuska šansona i nema pretjerano dobru prođu. Umjesto potpunog predavanja karijeri po glazbenom diktatu, Zaz se nedavno pridružila humanitarnom ansamblu Les Enfoires s kojim često pjeva u humanitarne svrhe. S istim će nastupiti i u Novom Sadu.

Bit će to prilika u kojoj će i neki mediji posvetiti puno više pažnje nastupima zborova, obzirom da takve manifestacije uglavnom zaobilaze. No Zaz je i tu uspjela napraviti pomutnju.

Saznajte više: Pokušajte odoljeti Zaz, šanse su vam nikakve…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izdvojeno

Idi na Vrh
X