Zbog velikog interesa koncert grupe Mangroove seli se u veliki pogon Tvornice kulture

Sprema se koncertna promocija jednog od najboljih albuma 2018. godine.

  • 74
    Shares
Mangroove u Tvornici

S obzirom na to da je kapacitet malog pogona rasprodan te zbog velikog interesa za koncertnu promociju albuma “Srce” grupe Mangroove, odlučieno je koncert prebaciti u veliki pogon Tvornice kulture, kako nitko ne bi ostao bez prilike nakon dugo vremena čuti Mangroove uživo u Zagrebu.

Stoga je danas pušten dodatni kontingent ulaznica u prodaju za koncert koji će se održati u četvrtak, 28. veljače. S obzirom na to da se promocija seli na veliku pozornicu bit će više prostora za promociju albuma koji je prošli tjedan nominiran za glazbenu nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma klupske glazbe.

Osim ranije najavljenih gostiju, after party koncerta uveličat će DJ i producent Yakka, koji je zaslužan za remix hitoidne numere “Sanjala sam ljubav”.

No da se prisjetimo tko će se sve naći na pozornici velike Tvornice – bit će to redom – Mirela Priselac Remi s kojom su snimili duet u pjesmi “Ljubavi ni za lijek”, zatim zbor Čipkice koje će uz Željku obogatiti zvučnu sliku na nekoliko pjesama te velika brass sekcija – saksofonisti Mak Murtić i Mario Bočić, trubač Danijel Hršak te trombonisti Miron Hauser i Luka Žužić.

Perjanice hrvatskog neo soul/popa popeti će se na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture u četvrtak 28. veljače te predstaviti novi album. Ulaznice po cijeni od 40 kuna nabavite u Tvornici kulture, na Entrio.hr ili Entrio prodajnim mjestima do 27. veljače, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna.

  • 74
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X