Zoran Predin snimio svoju prvu molitvu

Intimna kantautorska balada, napisana u ime svih roditelja koji se plaše nadolazećih, ponekad čudnih vremena u kojima će njihova djeca sutra živjeti svoju mladost.

Zoran Predin (Foto: Maja Mirt)

“Moja prva molitva” nova je pjesma Zorana Predina, intimna kantautorska balada, napisana u ime svih roditelja koji se plaše nadolazećih, ponekad čudnih vremena u kojima će njihova djeca sutra živjeti svoju mladost. Pjesma je nastala na krilima sjetne nostalgije uspomena na njegovu vlastitu mladost koja ga je uhvatila poslije prošlogodišnje oproštajne turneje s Lačnim Franzom. Baš zbog tih uspomena krajem siječnja nova je pjesma namjerno snimljena u Mariboru, s provjerenom mariborskom ekipom glazbenika s kojima je Predin surađivao najveći dio svoje karijere.

Zoranov najmlađi sin Črt napravio je zanimljiv lyric video. Pjesma “Moja prva molitva” ujedno je i prvi singl koji će se naći na Predinovom koncertnom repertoaru. Neumoran kao uvijek, Predin priprema i turneju po cijeloj regiji i većim europskim gradovima, a u Zagrebu ćemo ga slušati 27.3. u Lisinskom na dobrotvornom koncertu u organizaciji zagrebačkog društva Rotary Gradec na kojem će nastupiti uz Anju Rupel i Davora Gopca te u pratnji Damir Kukuruzović Django Group.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X